Marcadors

Farmerama

Noms alternatius: Farmerama

Farmerama en línia - és un joc en línia del navegador que obté els seus brillants, colorits personatges i horitzons. Aquí pot passar el seu temps lliure a l'aire lliure, la cura de la casa de camp i la granja ... Joc en línia Farmerama dóna l'oportunitat d'aprendre a manejar la llar, no s'aplica a aquest número màxim de forces.

Aquest emocionant joc no ha d'instal lar el client de joc, i és accessible des de qualsevol navegador. Tot el que necessites per començar el joc, es Farmerama registre en línia.

OnLAN Farmerama joc ofereix dues formes d'inscriure:

1. Directament des del lloc. A la pàgina principal, hi ha un camp de registre en el qual voleu introduir el nom (nom de pila), contrasenya, correu electrònic, introdueixi la seva data de naixement i estar d'acord amb les regles del joc. Registre d'empresa en aquest joc Farmerama hagi acabat, vostè pot començar a la jugabilitat.

2. A través d'una xarxa social. Si ha registrat un compte a Facebook, que pot ser utilitzat com un registre del compte de joc: Facebook fent clic a la icona en forma de registre a la pàgina d'inici, obriu la finestra, on se li demanarà a donar el seu consentiment per accedir al seu compte, el consentiment, introdueix el teu nom d'usuari i Formar part d'aquest Farmerama usant Facebook acabat. Ara pots jugar en línia a Farmerama!

Per aquells que no han decidit encara, val la pena per registrar el seu compte o no, el joc en línia del joc Farmerama ofereix una prova gratuïta on es pot provar a si mateix com un granger futur, després del final del període de prova, seguit d'una proposta de registre. Així determinat!

A l'entrar en el joc per primera vegada, un NPC (mussol) li donarà als primers llocs de treball. Serà necessari per a la collita, i després fer la sembra, encara hi ha algunes tasques divertides, però instructives. Però ... això és només el començament. A continuació, jugar el joc Farmerama línia, fent diferents plantació d'arbres, hortalisses i conreus, practicar la pesca, conrear i alimentar els animals, la cura i el reg de les seves terres.

Quan un cert nivell, el joc Farmerama permet participar en el concurs de les millors eines de jardí, així com en moltes altres competicions. També pots posar el teu jardí perquè tothom pugui veure i aprendre el que els altres pensen d'ell els jugadors.

Do joc en línia Farmerama té la seva pròpia moneda - i tyulpesso zelepenni. Gràcies a tu, et poden dur a terme les transaccions.

Joc en línia Farmerama té nivells de desenvolupament agrícola que s'aixequen moderns, gràcies a l'experiència que atorguen per plantar i recollir les collites. Amb cada nou nivell estan disponibles per a noves plantes i animals nous. Així que en Farmerama exercirà qualsevol cosa menys avorrida!

Joc Farmerama pot festejant prats veïns, per descomptat no de forma gratuïta. Aquest treball serà pagat.

Juga en línia del joc Farmerama no pot simplement assegut a casa, sinó també en un altre lloc convenient, com una oficina o assegut en un establiment acollidor (amb connexió a Internet).

Però per què parlar molt sobre com jugar Farmerama bo, millor, almenys, intentar una vegada!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more