Marcadors

Farming Simulator 14

Noms alternatius: Farming Simulator 14

Game Farming Simulator 14 per als agricultors naturals.

Avui és difícil sorprendre a qualsevol persona amb una adreça de joc semblant a una granja. Sembla que aquest tema ha estat durant molt de temps jugat per tots els costats, i no es pot esperar res de nou. Però només de moment, mentre que Farming Simulator 14, el desenvolupament del qual estava ocupat per GIANTS Software, no s'aprofitarà. En cap altre lloc trobaràs tal maquinària agrícola (14 títols), com aquí. Tot això no només haurà d'aprendre a gestionar-lo, sinó també recordar-ne el disseny de cada màquina. Hi ha tractors, remolcs, cultivadors, sembradores, recol·lectors, polvoritzadors de fertilitzants, segadores, dipòsits de compostatge i molts més.

Per començar, necessiteu Farming Simulator 14 per descarregar al vostre telèfon o tauleta, i prendre amb cura la formació. Encara que la joguina es distribueix gratuïtament i es pot aconseguir un progrés sense invertir capital addicional, també hi ha continguts pagats. Els preus comencen des de 90 cèntims. També hi ha la possibilitat de descarregar Farming Simulator 14 a l'ordinador, i tot el que passa a la gran pantalla es veurà en tots els detalls. Tanmateix, fins i tot en una petita pantalla d'un dispositiu mòbil no experimentarà inconvenients, de manera que el desenvolupador ha estat ben pensat.

Pantalla de pantalla i altres funcions.

Per començar a recordar el significat de les imatges gràfiques al monitor. Serveixen per a realitzar comandaments i accions diferents, i són fàcils d'entendre. La botiga on es venen i compren els productes es mostra com una cistella a la part superior. Els números al costat d'això són el vostre compte de xecs. A continuació es mostra el percentatge d'estoc, nivell de combustible i icona del menú. A la dreta, a gran escala s'indica la velocitat de la màquina. A l'esquerra es pot veure el mapa de la granja. A la part inferior, la icona mostra el tipus de la tècnica seleccionada que està controlant actualment, i fent-hi clic, la unitat canvia. Els últims són els botons d'acció.

Game Farming Simulator 14 ha preparat per als jugadors:

  • Massa divertida amb colors 3D

  • Comunicacions amb altres jugadors
  • Desenvolupament de la pròpia explotació
  • Assoliment de noves altures a través del treball dur

Cada element té moltes branques. Per exemple, el desenvolupament de l'economia significa treballar en el camp (sembrar i collir diferents cultius utilitzant diverses tècniques), cuidar el bestiar i la maquinària, contractar treballadors. Però aquests moments també tenen molts matisos, cal escollir quins a poc a poc. Amb el pas del temps, tindreu nous edificis, on hi haurà vaques, alzinars, estacions de ferrocarril, molins, una botiga, recàrrega de combustible i altres zones. El joc de Farming Simulator 14 acostuma a reproduir les veritables condicions de vida de l'agricultor. I els cultius maduren més ràpid que de costum, els esdeveniments requereixen un enfocament acurat i no toleren pressa.

Per enviar el tractor al camp, primer cal portar-lo al remolc adequat, assegureu-vos que el dipòsit estava ple de combustible. Si hi ha una falta de combustible, aneu a la gasolinera, i només després al camp. Hauríeu d'aprendre a gestionar-lo per mantenir la línia de manera clara i no bloquejar els obstacles. A més, el joc Farming Simulator 14 li permet contractar treballadors, i mentre realitza la seva tasca (sembra, arada, recol·lecció), presta atenció a altres assumptes.

Al principi, hi haurà dos camps en un cultiu preparat per a la collita, i de l'altra només es sembrarà. El joc fs 14 ofereix triar un dels tipus de gra: blat, colza o corn cob. Aquí vol donar consells per deixar el blat de moro fins al moment en què s'aixeca, ja que per al seu processament requereix un equip especial i els diners són encara útils per a assumptes més urgents.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more