Marcadors

Farming Simulator 2013

Noms alternatius: Farming Simulator 2013

Farming Game Simulador 2013 és la continuació del famós joc sobre l'agricultura que ja és estimat per milions de jugadors. Es tracta de la primera versió del joc va ser una revelació per als jugadors de tot el món. Un gran nombre de canvis que t'esperen a Simulador de l'agricultura 2013.

Joc en línia Simulador de l'agricultura 2013 es pot descarregar des del lloc web oficial del joc, després d'haver comprat la seva llicència, o en qualsevol altre lloc que ofereix aquest accés. Descarregueu també Farming Simulator 2013, pot a través del torrent popular, però abans que vostè necessita per instal al seu ordinador.

Pot registrar-se en línia simulador de joc de l'agricultura 2013 de forma gratuïta. Per fer això vostè haurà d'escriure sobre la següent informació:

1) registreu únic.

2) adreces de correu electrònic i contrasenya.

Abans de començar a jugar Farming Simulator 2013 que haurà de comprovar si l'equip compleix els requisits del sistema:

1) Intel de 2 GHz - Processor.

2) 1025 MB - RAM.

3) 1.5 GB - HDD.

A més, vostè té l'oportunitat única de veure el joc professional Farming Simulator 2013 vídeo. Tot videojoc revelar les seves funcions bàsiques, característiques i regles del joc.

En un joc en línia sobre l'agricultura granja Simulador de 2013 va fer una gran quantitat d'innovacions. Aquesta versió ha aconseguit la major popularitat.

Interfície en Simulador de l'agricultura 2013 amable, rica en diferents colors i increïblement simple. En aquest joc se suma una gran varietat de maquinària agrícola actualitzada i completament nou, que es destinin a la sembra i collita de diversos cultius.

Farming Simulator 2013 també el sorprendrà amb diversos tipus de paisatges, així com una varietat de cultius i animals.

En Farming Simulator 2013 ofereix oportunitats perquè les modificacions (per crear i carregar), l'ús de vehicles i ús ekipirovok.

Aquest joc també està dissenyat per a jocs multijugador. Va ser aquí per un lloc pot fer-se càrrec d'un màxim de deu persones. La condició principal per a aquesta funció - és que tots els participants eren amics.

Començar a tenir cura del seu petit tros de terra al Simulador de l'agricultura 2013, transformant-lo en una granja inusualment bella i pròspera, que li portarà ingressos en un període relativament curt de temps, d'aplicar el mínim d'esforç.

No us oblideu de tenir cura dels animals: per produir aliments per a ells, no t'oblidis de donar-los de menjar. Amb això vostè rebrà més diners.

Créixer una varietat de collites per a la venda, la fabricació, i altres productes per a l'alimentació animal.

Si segueix les instruccions en el joc, llavors es convertirà molt ràpidament un pròsper granger que constantment reben premis pels seus èxits.

Farming Game Simulador 2013 ningú més va ser deixat intacte. Ingrés de nombres aficionats fermomanii, convertint-se en el major èxit en el món gamer Farming Simulator 2013.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more