Marcadors

Farmtastic

Noms alternatius: Farmtastic

Joc Farmtastic - aquest és un joc basat en navegador interessant, que es basa en el principi del simulador.

Farmtastic línia - aquest és un dels molts jocs de la granja, on vostè ha de tractar no només l'agricultura, sinó també en altres activitats.

En el registre Farmtastic no és un pas difícil, després que comenci a jugar Farmtastic. Per registrar-te has de fer el següent:

1. Trobar el lloc de jocs Farmtastic.

2. A l'esquerra de la pàgina principal, vostè veurà el formulari d'inscripció. Dos sub formulari select " Registre ».

3. Introduïu el nom d'usuari.

4. Introduïu el vostre adreça de correu electrònic.

5. Introduïu la contrasenya per al joc. Intenta fer que la contrasenya sigui el més fiable.

6. Important! En registrar-te accepta totes les regles del joc.

7. Feu clic al « Registre » ..

Reproduir Farmtastic Serà a través d'un navegador d'Internet. Per tant, abans de inscriure es necessita una bona direcció d'Internet el problema: comprovi la velocitat d'Internet, és desitjable que era 100 mega bits per segon.

En Farmtastic jugar es vol, quan s'enfronten a una varietat d'esdeveniments en el joc. Com agricultor ha de tenir cura de la terra i la seva llar, animals, i realitzar diverses tasques una per una.

En la simulació que són lliures Farmtastic comprar diferents productes. En primer lloc, vostè tindrà una petita parcel · la de terra, el que vostè ha de tenir cura. Vostè haurà de munyir les vaques, cavar en la terra, a la collita - tot és part de la vida quotidiana. El treball que fas cada dia.

Com agricultor professional que necessita per convertir el seu pati en una petita granja impressionant. L'ús d'una gran quantitat d'esforç, aviat aconseguir un augment i completar tots els treballs necessaris a la granja. A més, s'ha de realitzar un seguiment dels seus animals i aus de l'explotació. En el seu horari de treball, per descomptat, també està munyint vaques, perquè els clients no només volen verdures fresques, sinó també llet fresca de vaques feliços. En una granja a Farmtastic hi ha un sens fi de tasques. Vostè pot sembrar el mill i, a continuació, es mol en farina i venda.

La granja Farmtastic presenta gràfics colorits. Has de demostrar les seves habilitats en el treball amb els animals, i prestar atenció al fet que totes les seves plantes prosperen - tot en un estil de dibuixos animats. Només després de fer un gran nombre de llocs de treball es pot obtenir una bona collita. Vostè aprendrà una varietat de tasques que l'esperen a la seva granja Farmtastic. Vostè haurà de realitzar inversions a la finca.

Farmtastic en línia que vostè pugui centrar-se en el seu negoci, desenvolupar i millorar el seu territori.

S'ha de donar un munt de temps per a les verdures i fruites de plantació, així com la recol · lecció.

Vostè pot comprar una gran varietat d'edificis i per a la producció de béns per a la venda.

Indubtablement Farmtastic línia agradava com tots els growns i nens per igual. Registrar-se en el joc i va fer la seva petita plantació.

Converteixi les seves petites possessions en una enorme granja pròspera. Sorpresa de tota la seva experiència i èxits en el joc.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more