Marcadors

FIFA 13

Noms alternatius:

Processador: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz i superiors

RAM: 2 GB o més

Vídeo: 256 MB de memòria i fins

Espai lliure en disc: 8 GB.

Joc de FIFA 13 - l'última versió de llançament de la popular sèrie de simulacions d'esports i cada any els desenvolupadors estan tractant de portar el seu nou fill alguns canvis, sense perdre l'esperit general de la sèrie. No va ser l'excepció a la regla i Fifa 13. La part principal de FIFA 13, la versió de PC no es diferencia dels homòlegs de la consola, de vegades s'equivoquen en el desenvolupament d'EA Sports, va tocar el perfeccionament de la intel · ligència artificial i el motor de física Impact Engine únic.

Atac i Defensa

Que humanització de jugadors de futbol virtuals, que va afectar no només l'aparença, sinó també els aspectes psicològics del joc i empeny a molts fans de la sèrie van a la botiga a comprar FIFA 13. Durant l'atac, els jugadors de FIFA 13 ja no s'assemblen a robots i molt capaç de cometre errors en els programes, o viceversa, per mostrar les qualitats de lideratge. Pensant i els jugadors més naturals - això és la diferència principal i més greu que té el joc FIFA 13 dels seus parells i competidors directes. S'han realitzat els mateixos canvis i accions defensors en FIFA 13, que jugaran molt "humanitat", la pèrdua de concentració i que permeten més errors durant la perllongada capacitat de pressionar a l'enemic. La concentració i la força dels jugadors defensius hauran de seguir usant les freqüents incursions en el camp de l'enemic, per donar-los un respir.

Regat i regat

Fintes complexos Astounding i moviment enganyosa - la part més acolorida de futbol i seria sorprenent si el joc FIFA 13 no reflecteix aquest aspecte del joc número u. Administri fintes en l'última part del joc s'ha convertit en molt més diversa i més fàcil d'implementar, i fins i tot FIFA 13, PC-versió de la qual mai es va saber la facilitat d'operació sense l'ús de maniobres enganyoses gamepad, aquest component s'ha tornat molt més democràtic. Ara el joc FIFA 13 ofereix totes les possibilitats per a vostè quan vostè driblar 02:00 combinació de tecles designades que altres controls, i es mostrarà en el camp als peus del jardiner com accidents cerebrovasculars. Sistema més simple i més accessible serà molt difícil arribar a.

El control de la pilota

Un altre detall important que només fa que anar a la botiga a comprar FIFA 13, és la realització del matrimoni en el primer toc de pilota. Ara hi ha un punt en el qual absolutament qualsevol jugador al camp igual de bé dibuixat amb una ronda d'equips esportius. Com menors són els indicadors tècnics de possessió, més temps es triga a rebre i processar el jugador de pilota, la copa va a cometre errors quan es rep. És aquesta característica es pot utilitzar amb més eficàcia en establir les accions defensives del seu equip, el jugar més densament amb el jugador que rep la pilota, fent que per evitar errors forçats.

Impact Engine

Innovació greu, pel que FIFA 13, un joc en el qual es fa molt més agradable, fins i tot des d'un punt de vista estètic, fa que un motor de física i Motor d'Impacte revisat. Amb la seva ajuda, cada jugador té les característiques de moviment, córrer, saltar i selecció. En contacte amb altres jugadors, ja sigui la lluita de poder o de xoc, els jugadors es comporten de manera molt diferent, depenent de la situació i les característiques de cada jugador. Tots els moviments treballar amb notable cura i detall que de vegades té la impressió de veure el partit de futbol real.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more