Marcadors

FlatOut 2

Noms alternatius: FlatOut 2

Joc FlatOut 2 és un joc d'ordinador en línia sobre la cursa. Aquest joc s'ha guanyat una reputació no és pitjor que la primera part. FlatOut2 joc de la fama té les carreres més destructiu a tot el món.

FlatOut 2 joc es pot descarregar a la web oficial d'aquest joc o qualsevol altre en el lloc que ofereix aquest accés. A més Flataut 2 Podeu descarregar via torrent abans d'aquest ajust previ al programa per descarregar torrents.

Pot registrar-se en línia de franc FlatOut 2. Per inscriure en FlatOut 2 s'ha d'especificar:

1) la seva adreça de correu electrònic.

2) El nom i la contrasenya.

No obstant això, cal tenir en compte que aquest joc no és gratuït i està disponible no només a través del web oficial, però també a través de la botiga en línia de Buka.

Abans de començar a jugar, veure el joc professional

FlatOut 2 video. Aquí mateix vostè pot trobar informació útil sobre el joc.

A la partida FlatOut 2, que jugarà en les rutes més inusuals, que estan plens de riscos, bells paisatges, els objectes dinàmics i diferents zones interactives. Objectiu d'aquest joc - que és la conducció cruel i agressiu, que no està sota el poder dels febles.

En Flataut 2 Ets jugarà contra set oponents, cadascun dels quals té els seus propis mètodes, paràmetres i estil de conducció.

No tots els jugadors tindran l'oportunitat d'arribar a la meta, el jugador pot perdre des del disc dur i que el portarà lluny de la carretera en un cotxe fúnebre.

A causa del seu model físic del joc FlatOut 2 es pot veure tot el mal que rep el jugador i el cotxe durant la carrera. És per aquesta raó, aquest joc és considerat un dels més espectaculars del món.

Jocs Flataut 2 entrades dels jugadors per als cotxes no eren tan espectaculars desenvolupadors, però ara tot ha canviat. Dotze minijocs FlatOut 2 plena d'aquest extrem i és aquí on vostè serà capaç de turmentar al seu conductor pel que deixa de banda la corretja.

Aquí podeu seleccionar un dels modes de joc: 12 mini-jocs o versions del derbi.

Al Joc 2 Flataut tenir tant un sol jugador i maneres multijugador. Es recomana als desenvolupadors de passar primer joc en la manera per a un sol jugador per perfeccionar les seves habilitats i després passar a la modalitat multijugador. A través d'Internet, vostè té l'oportunitat de competir contra els millors jugadors del món en el joc FlatOut 2.

Flataut 2 Característiques:

1) Els accidents i desastres li portarà diners.

2) Vostè pot obtenir un gran premi per a la victòria sobre la família rival.

3) Un enorme calaix d'estacionament amb una varietat de classes de vehicles.

4) Nous paisatges per a les carreres.

5) La capacitat d'arribar a un càstig per desviar conductors.

6) Fins a vuit jugadors en la manera multijugador a través d'Internet o LAN.

Entra al món de FlatOut 2 - curses increïblement boig. Millori les seves habilitats per guanyar en competicions i aconseguir que per al Gran Premi.

Convida els teus amics en el joc perquè vostè s'ha tornat més emocionant i increïble.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more