Marcadors

Florensia

Noms alternatius: Florensia, Florència

Joc de Florensia - anime basat en el navegador lliure. Empresa Fabricant Net Time Soft. Només aquí es pot viure dues vides. En Florensia, pots jugar tant en terra com a l'aigua, i fins i tot en l'aire. I aquí és on vostè vol a la terra d'una sola planta, potser fins i tot el més alt, no el fet que vostè estarà en l'aigua el millor. I només per girar. I potser és fort a tot arreu. Però és només tu saps quan ho facis. En primer lloc, comprovar el compliment del seu ordinador amb aquests requisits:

• processador amb una freqüència de 1.3 a 2.4 GHz;

• 512 MB RAM - 1 GB

• 64 MB de targeta de vídeo;

• 4 GB de disc dur;

• L'accés a Internet.

Registre Florensia no és difícil i no massa feliç. Ara vostè pot anar-hi i comprometre amb la següent seqüència:

1. visiteu el lloc oficial;

2. seleccioneu clau anomenada "registre";

3. o introdueix el teu nom d'usuari inventat;

4. venir i escriure la contrasenya, com més es pot difícil,

5. inventat per confirmar aquest senyal;

6. cordar el nom (nom de pila), pel que en el futur se li dirà;

7. introdueixi la seva adreça de correu electrònic vàlida,

8. registrar-se de nou per a la seva confirmació;

9. seleccionar el dia, mes i any del seu naixement;

10. seleccioni el seu gènere;

11. triar el país on resideix o està en aquest moment,

12. la casella si accepta que ha informat sobre els canvis en el joc,

13. confirmar marcant, d'acord amb els Termes del joc;

14. feu clic a "Entrar".

Joc joc Florensia increïblement emocionant. Només és necessari per començar. Inicialment, pot crear l'aparença del seu personatge. És tot per a ell. Llavors la tasca és triar una professió. L'elecció aquí no és gran, Florensia Online ofereix quatre classes que tenen característiques individuals

• Explorador;

• Mercenari;

• Noble;

• Santa.

Explorer (isledovatel) - resol els misteris més complexos, passa fàcilment a les muntanyes. Portar armes de foc i espasa.

Mercenari (mercenari) - un dels líders indiscutibles. En si mateixa té una espasa i un escut.

Noble (noble) - la principal arma màgica. En el cos a cos no tinc cap possibilitat de guanyar.

Sant (sant) - interpreta el paper d'un metge en la batalla entra. Tractar de guarir el planeta. Daga armes i arma màgica.

El camí que triï per a vostè mateix. Pot portar una vida digna mariner, pirata cobdiciós que pot portar la vida quotidiana i pot ser un hàbil guerrer. Pot anar i pot portar una vida del pirata. Se suposa que jugar en l'equip, i la variant de ser ell mateix, i una altra opció - treballar en equip amb les seves mascotes, el que va permetre la planta, que sempre serà d'ajuda.

Viatges pel món, a les illes, que fins fa poc eren d'una sola vegada la part continental contínua. No oblidem que es fomenta la seva acció tots.

Joc Florència va atreure particularment l'atenció dels fans de l'anime, ja que els gràfics fan en l'estil dels dibuixos animats japonesos. Joc brillant, rica abundància de flors. I bona animació. Ara l'elecció és seva. Bon joc!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more