Marcadors

Fortnite

Noms alternatius: Fortnite

Fortnite online és un fantàstic joc de dibuixos animats amb elements de supervivència i un tirador dibuixat en un estil de dibuixos animats. La combinació de monstres aterridors en la seva aparició i els moments divertits intercalats és la targeta de presentació d'aquest entreteniment en línia. El joc realment va resultar ser original. L'empresa Epic Games, en desenvolupar el projecte, va utilitzar el motor Unreal Engine 4, per la qual cosa el món del joc era mòbil i canviant de forma dinàmica. Aquí esperes aventures increïbles. Podeu sentir les paraules d’emoció inexpresables!

Els reproductors

han de tornar als espais virtuals, on està ple de monstres. En aquells moments en què lluites amb ells, el joc Fortnite es converteix en un tirador de tercera persona. Gestionant el teu personatge, entres en batalles calentes amb diverses criatures vil que vénen en multituds senceres. Però tindreu l’oportunitat de preparar-vos per a aquestes batalles. El que passa és que el món aquí està disposat de manera tan interessant que les vostres accions depenen de l’hora del dia. Durant el dia es dedica a la construcció i l'enfortiment de fortificacions, a més de preparar diverses trampes per a monstres. I tan aviat com la nit cau a terra, els monstres us tempten amb força. En aquest moment del dia és millor estar en un lloc segur i no passejar-se en algun lloc en zones obertes, perquè aquestes terribles criatures se senten amos de la situació i són fàcilment disposades a destruir a tots els que es mostren descuidats. Començant a jugar a Fortnite, hauríeu d’intentar d’aconseguir-los, per no tremolar de por, tan aviat com arribi un altre dia. Dispara despiadadament als monstres molestos, després de fer un estoc de l'arma desitjada. No deixeu cap possibilitat a les criatures del mal!

Immediatament després que el registre Fortnite us porti al món del joc obert, comenceu a acostumar-vos-hi. Tot i que és lleuger al pati, recollir ràpidament els recursos i construir la casa. Necessitareu materials de construcció com fusta, pedra, maó. La construcció és un dels aspectes més importants del joc. Per tant, al llarg del joc millorareu el que podreu crear. Els canvis estan subjectes a cobertes, àtics, escales i altres elements d’edificis. Un altre tema molt important són les armes. I també està subjecte a millores. Disponible per actualitzar les armes disponibles. Donem un exemple. Utilitzeu una ballesta senzilla i, amb el pas del temps, també afegiu-hi una pistola atordida, i allí veieu que pot ser equipada amb explosius. Jugar al joc Fortnite significa evolucionar constantment i ser més fort. Però recordeu que les proves també esdevenen més greus.

El procés de joc implica tant una sola empresa com un joc conjunt. Per tal de fer front a la invasió de monstres, els jugadors sovint creen aliances i clans. Troba companys de confiança i actua conjuntament amb ells. Veuràs, serà encara més interessant!

No us oblideu de la manera original de tallar amb altres jugadors. No us llencen a una illa en companyia de 90 jugadors i només hi haurà un guanyador. En aquest cas, podeu:

  • per obtenir recursos;
  • trobant cofres amb equipament;
  • per construir fortificacions;
  • Dispara i destrueix oponents:
  • amagar-se dels enemics:
  • Territori d’enquesta
  • ;
  • mor a partir d’una àrea d’acció constantment estreta; Guanya
  • !

Fortnite us donarà l’oportunitat de gaudir del temps lliure de forma gratuïta. No perdis més ni un minut i uneix-te a la comunitat de jocs divertida. Que totes les teves esperances es facin realitat!