Marcadors

Fritz 13. Qualsevol pot Reis

Noms alternatius: Fritz 13. Qualsevol pot Reis

Processador: PC Intel Core 2 Duo, 2. 4 GHz

RAM: 3 GB

Targeta de vídeo: 512 MB

Fritz 13. Tots els reis són - aquest és l'últim programa d'escacs seria modificació d'usuari, creat a principis dels anys 80 del segle passat. Sobre el desenvolupament d'un programa d'ordinador multiprocessador treballat només dos enginyer alemany Franz Morsch i Mathias Feist.

Ruta Fritz 13

Fritz 13 programa, que avui dia pot comprar qualsevol persona una batalla d'escacs d'aficionats i posar a prova les seves habilitats en un dels jocs més antics i complexos creats per la humanitat, fins fa poc només es va utilitzar per a la formació dels jugadors professionals. La primera versió del programa, que es va convertir en un descendent directe de Fritz Chess 13, va ser creat l'any 80 º, i que va prendre prop de 10 anys per crear un oponent de l'ordinador en tota regla per als millors jugadors del món. Ja el 1995, en un concurs improvisat entre els programes d'escacs d'ordinador (realitzat i tal) millorat programa de modificació de l'anomenat Fritz 3 va ser reconegut com el campió indiscutible en derrotar als més avançats en el món en aquest moment, l'ordinador Deep Blue. Després de només set anys va realitzar la seva primera competència de robots d'escacs de pròxima generació amb un home que es va convertir en campió del món en escacs clàssic Vladimir Kramnik, i l'enfrontament va acabar amb un empat 4-4. Un any més tard, l'enfrontament va acabar en un empat amb primera versió en tres dimensions de Garry Kasparov d'un programa d'escacs. Primera derrota del jugador d'escacs professional es va aplicar el 2006 i va esdevenir tot el mateix, Vladimir Kramnik, que va perdre a un dels avantpassats més propers de Fritz 13. Tots els reis són 4-2, va fer un greu error en una de les parts.

Versió comercial

Després del triomf sobre un dels jugadors més talentosos del nostre temps, un programa d'ordinador ha demostrat que el dret d'ocupar un lloc de lideratge en diversos rànquings programes similars. El 2009 va ser llançat la primera versió del programa disponible per a l'ús públic, i dos anys més tard va arribar la primera modificació comercial i Fritz 13, el que podria comprar qualsevol i de forma independent a prova la seva força en l'enfrontament amb un dels robots d'escacs més forts creats per l'home.

Robot mascotes

Fritz Chess 13 diferents interfície d'usuari intuïtiva i amb un gran nombre d'entorns, inclosos els canvis en el nivell de potència de l'opositor de l'ordinador, diverses versions de peces d'escacs. A més, l'usuari pot canviar la pantalla seleccionant entre vistes tridimensionals i bidimensionals. Tots els moviments s'han de registrar durant el joc, i vostè sempre serà capaç d'avaluar en un error o, per contra, va jugar bé. Tots els resultats poden ser exportats per a la seva posterior avaluació. El joc és més de 10 nivells de potència d'opositor de l'ordinador, el canvi entre el que tu mateix ajustar el seu nivell d'energia, la millora del seu joc d'habilitats.

Educació

Per als jugadors d'escacs per a principiants com per a aquells que no els importa per millorar les seves habilitats, el joc ha d'oferir més de sis hores de vídeos de formació, en la redacció de la qual van participar entrenadors professionals internacionals i jugadors de classe mundial. És la disponibilitat de materials de formació i fent un programa d'escacs no només és una meravellosa manera de passar el temps en una confrontació amb un digne oponent, sinó també un gran tutorial que es pot en la pràctica per preparar-se per qualsevol reunió del tauler d'escacs.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more