Marcadors

Gallendor Battlegrounds

Noms alternatius: Camps de batalla

Gallendor Camps de batalla en línia - l'estratègia basada en el navegador lliure únic que els jugadors tenen l'oportunitat de treballar amb gent real. Empresa busca del Gallendor molestar a crear un joc que pot ser accessible a tothom. Per arribar al fascinant món de l'Edat Mitjana, només hem de comprovar Gallendor Battlegrounds. Si l'equip compleix els requisits mínims del sistema i tenir una connexió a Internet, uneix-te Gallendor Battlegrounds qüestió de minuts. No es requereix la instal · lació addicional o descarregar el client del joc. Participa en el joc Gallendor Battlegrounds no causarà cap problema, ja que només ha d'introduir la següent informació:

1) Nom del personatge

2) Contrasenya

3) Correu electrònic

Registrar Gallendor Battlegrounds es completarà en prémer el botó corresponent, i que es convertirà en un habitant del món cruel que conquistarà a través de la seva habilitat i astúcia.

Joc en línia Gallendor Battlegrounds - una manera de demostrar el seu pensament estratègic i econòmic, el seu coratge i resistència, l'oportunitat d'elevar per sobre dels altres jugadors, el que demostra als seus opositors que vostè ha vingut aquí per a res. Vostè Gallendor Battlegrounds jugar a través de diverses proves. Directiu vasts exèrcits, prendrà part en batalles èpiques. És possible que amb el temps, s'ha creat un imperi famós per la seva força i la seva inaccessibilitat. Inici enfortir fiable Castell - un edifici que és el seu santuari principal.

La seva pròpia liquidació requerirà un gran esforç en el començament de la creació, i en el futur en la gestió. Però una vegada que comenci a jugar Gallendor Camps de batalla, això ja s'ha dit públicament que les dificultats no tenen por. Així que prepara't per lluitar amb els monstres, defensar-se dels enemics, als recursos de les mines, construir, administrar els seus béns i destruir altres persones, de manera que els atacs per sorpresa. Però recordeu, vostè pot programar una batuda només quan es creu que el desenvolupament dels opositors de la ciutat més lent que tu.

Per jugar el joc en línia Gallendor Camps de batalla, movent-se cap endavant, requerirà recursos. Se li dóna els recursos monetaris i materials i humans.

Sense recursos monetaris i materials és impossible desenvolupar la indústria. Gairebé totes les activitats requereixen inversions de certs recursos. Per exemple, sense els materials de construcció no s'ha construït cap Construct desarmats seus soldats no van a la batalla, i la manca d'aliments i aigua en tots podrien acabar tràgic desenllaç (l'extinció en massa de la població). També cal tenir en compte que la ubicació dels recursos, el transport, depèn massa.

Recursos Humans - persones que habiten a la teva terra. Tenien la intenció dels artistes a seguir les seves ordres. A costa de la gent es reposa la seva tresoreria, realitzat diversos treballs (per exemple, la construcció), són l'exèrcit. Sense pavellons dedicats vostès no poden aconseguir l'èxit, ja que són assistents per posar en pràctica els seus plans. Proporcioneu als seus persones amb tota la cura necessari i. Només d'aquesta manera s'evitarà el descontentament públic i aconseguir la seva part del treball eficaç. És necessari no només per controlar els subministraments d'aliments, sinó també amb habilitat d'organitzar activitats recreatives. Per exemple, és possible després d'una dura batalla per liderar els seus homes a la caça. No prescindir d'entreteniment construït i estructures religioses dins de la seva fortalesa. Com un mestre savi i líder just, es pot gaudir del respecte de la gent, de manera que per jugar el joc en línia Gallendor Camps de batalla serà molt més fàcil.

Joc en línia Gallendor Battlegrounds requereix una vigilància constant d'una sèrie d'indicadors. Això és, en primer lloc, l'augment dels nivells de les unitats de combat, que donen confiança en el combat brutal. En segon lloc, el desenvolupament de l'activitat científica en els laboratoris de la jurisdicció. Vostè no desitja permetre l'endarreriment tecnològic? En tercer lloc, la prevenció d'augment de la taxa de creixement de la mortalitat. Com ja s'ha esmentat, a partir dels recursos humans molt depèn. Però no només d'ells mateixos, sinó també, per descomptat, el seu nombre. I si la gent va a morir en massa, evidentment no sdobrovat! En quart lloc, la formació i la millora de les diferents espècies de tropes. Si ets arquers, infanteria, cavalleria i mags - aquesta és la clau de l'èxit en la guerra. Després d'una batalla recolzen i es complementen entre si.

Joc en línia Gallendor Camps de batalla es divideix en nivells. S'encoratja als nous jugadors a experimentar el nivell d'entrenament per entendre el joc, per comprendre la seva essència. A mesura que el nivell de les millores estan disponibles a totes les àrees. Vostè serà capaç de millorar la indústria, ampliar la propietat, aconseguir altures de la ciència i més. Ara no et relaxis! Els jugadors a l'altra banda de la pantalla també està creixent i en desenvolupament, que presenta una amenaça immediata per a vostè. Estigui preparat per repel · lir l'atac en qualsevol moment!

No dubto que guanyar el món Gallendor Camps de batalla, s'obté el màxim gaudi! No es deixi intimidar per la complexitat aparent, perquè vostè i el mateix que vinguis per aquí que cal superar. Descobriu l'ambient ensordidor so de campanes lyazganya fulles crits dels soldats ferits i els crits comandants. Preciosos gràfics posen l'accent en la bellesa dels castells medievals i cavallers senyorials estar davant d'vostès com si estigués viva.

Només podem desitjar que lluny de vosaltres, estimats jugadors, no es va apartar bona sort!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more