Marcadors

Gargonia

Noms alternatius: Gargon

Joc en línia Gargon - gratuït i basat en el navegador, casual ple de gent, de manera que tot el procés de joc es simplifica enormement. Per tal de començar el seu desenvolupament, vostè no ha de descarregar i instal lar res. Tot el que es requereix - anar al seu navegador i vagi Registre pas Gargonia.

Ingrés en el joc Gargonia en la seva primera etapa ofereix un jugador de futur a determinar immediatament quin costat prefereix la confrontació classifiquen a si mateixos - a Gargonitam o Marines. I si es fa clic al logotip del campament (o el vincle amb el nom amb el qual), que és menor que el nombre de certificat, se li donarà un bo per donar suport l'equilibri. Després, quan ja s'ha començat a Gargonia en línia, sempre es pot canviar el campament. Determinar l'elecció, vostè, com de costum, introduïu l'adreça de correu electrònic, en què el nom que jugarà i en quina contrasenya - entrar en el joc. Gargonia registri aquí fàcil i estàndard.

Gargonia únic joc en línia que ofereix la continuïtat del joc a través de l '"autonomia" de les accions del teu personatge. És a dir, si vostè necessita o sortir del joc, o apagar l'ordinador, el teu personatge ja no es dedica als assumptes que se li encomanen. Vostè pot enviar a treballar i, a continuació, tornar al joc, s'ho fan pel seu salari.

Joc Gargon té les seves unitats monetàries - algunes fitxes, que es pot obtenir una feina, vencent l'enemic o la recerca de la intel · ligència. Per diners reals enriqueixen tokens no funcionen - és única moneda en el joc Gargonia. Jugar sense ells, però, serà difícil, perquè aquests diners permet als jugadors comprar diverses coses per millorar la llar, o la seva aliança per millorar el rendiment.

Per cert, sobre les característiques. La durabilitat és responsable de reduir el dany rebut. Corrent - per la força de l'impacte quan s'ataca a la batalla. Mobilitat - per evadir els atacs enemics. Aliments - per a la vitalitat. Intel · ligència - per als cops crítics (els que causen el major dany) durant la batalla. Glory - per la posició en el rànquing de jugadors. Joc en línia Gargonia li garanteix un avanç constant gràcies a la producció contínua de l'experiència afecten el seu nivell de joc.

Quan es comença a jugar el joc en línia Gargonia, s'assabenta que no només es pot construir, sinó també per millorar les seves llars. Sopa:

• Casa - amb cada nou nivell l'edifici afegeix una ranura extra per a les coses;

• ràbia Shield - és útil per atacar l'enemic, ja que augmenta la força,

• El símbol de la ràbia - augmentar la capacitat d'atac;

• Pit - mantenir les seves fitxes és la disponibilitat de l'enemic

• Protector d'honor - augmentarà la força de la defensa;

• símbol d'honor - augmentar la capacitat de la defensa;

• xapes arbre - si vostè té un quart nivell i superiors, que serà per a vostè una font estable d'ingressos;

• Ruta - ajudar a trobar oponents adequats;

• tanca - la força del jugador en l'atac augmentarà la quantitat de nivell d'entrada.

Juga el joc en línia Gargonia - estar enmig de la confrontació entre els dos camps - "Gargonitov" i "Marina". Unides en grups o aliances, els herois del joc es pot anar a la guerra i fer aliances, en l'exercici de la construcció d'habitatges i el desenvolupament de les seves fortaleses.

Així, Gargonia joc en línia que el portarà al cent per cent de la diversió, ja que espera i personatges elegants i bessmetnoe nombre de missions i sistema de combat entretingut ... simplement no compten. Sigues valent, i saben per experiència l'abast previst tota aventura gràfica, dissenyada amb humor i enginy. Seguir endavant i començar a jugar Gargonia!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more