Marcadors

Gladiatus

Noms alternatius: Gladiatus

Gladiatus en línia - és un joc de navegador en línia multijugador en què es troba una gran quantitat de perills i misteris. És - Gran Imperi Romà, i si se sent Gladiator, mentre que el joc en línia Gladiatus et donen un munt de diversió!

Joc Gladiatus generalment lliure, però si ho desitja, pots comprar un compte premium, per la qual cosa redueix significativament el temps i tot tipus d'expedicions alleujar la vida del seu heroi. El joc està disponible en qualsevol navegador!

Per entrar en el joc que necessita Registrar Gladiatus: a la pàgina principal en els camps corresponents triar un servidor (s) joc, introdueixi el seu nom, correu electrònic, contrasenya i acceptar l'acord de les regles del joc. Feu clic a "Registrar-se" i en aquesta partida acabi Registre Gladiatus i vas a una nova pàgina en la qual vostè ha de triar el sexe del seu heroi. A més, se l'anima a equipar el teu heroi, llavors el teu personatge pot anar en una expedició (en aquest cas vostè ha d'executar diverses tasques, per a això s'arriba a experimentar, diners, i algunes de les coses que fan que el seu personatge serà capaç de participar en els combats). Realització de diverses tasques en el futur, el seu heroi serà capaç d'obtenir una recompensa, a excepció d'experiència i diners, armes úniques, objectes i armadures que no es poden comprar al mercat.

Joc en línia Gladiatus no és una mala arsenal d'armes: dagues, espases, pals, llances, martells, destrals ... i un arsenal de l'armadura: armadura de cuir, escuts, draps, cascs, guants, sandàlies. Alquimista ... I vostè pot comprar una varietat de fàrmacs, les pólvores i la moneda màgica ...

Prenent part en la batalla, el teu personatge pot millorar mitjançant 2 paràmetres del joc ment bàsics - l'experiència i habilitats.

Habilitats Bàsiques (característiques): Punts de vida, experiència, força, habilitat, agilitat, resistència, intel · lecte i Carisma. Cada habilitat li dóna als seus personatges determinades bonificacions en la batalla.

L'augment d'experiència, el teu personatge es mourà a nivells més alts, mentre que la millora de les seves oportunitats, i elevar el seu estatus en el món del joc. En arribar a nivell 5, que serà capaç de crear el seu gremi i gaudir del seu grup d'associats. I en el futur, juntament amb ells per avançar a la interminable alt de la jerarquia ...

Joc Gladiatus té molts llocs diferents, que es troben en tres països: Itàlia, Alemanya i Àfrica. Alguns llocs tenen una masmorra habitada pels caps. Totals actualment 23 llocs en el joc (en cada lloc hi ha viuen diverses torbes, que es reunirà l'heroi).

A cada país hi ha un ermità que porta a terme les següents funcions: Canviar nick Traslladar a un altre país i canviar el seu sexe.

Juga el joc en línia pot Gladiatus tenir una professió determinada, el que pot portar algun temps (des d'1 hora fins a 24 hores). Per la feina realitzada, el seu heroi rebrà els diners i la recompensa (menjar). Elecció de professions com: nuvi Assistent, Agricultor, Butcher, Baker i Fisher. I si el suborn en 3 Rubin un dels senadors, és possible aconseguir una feina o senador Goldsmith. Els robins poden comprar "real" i els utilitzen per intercanviar per les coses ben ...

Juga en línia del joc Gladiatus vostè va a prendre part en la batalla per l'or (que és la moneda del joc, que es pot comprar per les coses simples, així com pagar per la capacitació tècnica de gladiadors, al gimnàs). La Arena pot fer que el seu heroi per lluitar contra un altre oponent similar.

Joc Gladiatus, pot mitjançant la contractació de mercenaris (encara que requereixen armes, així que cal posar-hi una certa quantitat). Mercenaris l'ajudaran en la batalla, al calabós i la Sorra.

El joc té una subhasta on es poden comprar rareses molt valuosos. Per apostar!

En l'actualitat en el mercat dels jocs, es pot vendre o comprar coses diferents.

En Gladiatus pot jugar, la signatura d'un conveni amb la terra o poders divins.

Si voleu combinar els seus interessos, metes i objectius amb altres jugadors, unir-se als gremis, o crear un de propi (creació com s'ha dit, només és possible amb el nivell 5).

En general, podem dir que el joc és bastant extensa i emocionant, encara hi ha un munt de coses interessants que vostè veurà! Registre Gladiatus obrirà el seu camí en aquesta perillosa aventura!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more