Marcadors

Wrath of the Gods

Noms alternatius: Gnev bogov

Wrath of the Gods en línia - és un joc de rol multijugador que combina fantasia i cyberpunk estils, des dels primers minuts, la immersió en el joc realitat desconeguda. Viatjant a través dels mons de joc, es trobarà cara a cara amb una gran varietat d'oponents i derrotar a tots.

Per fer un pas cap al desconegut, cal registrar-se al joc. Però primer anem a tractar amb els requisits del sistema. Ira Joc en línia dels Déus no imposa requisits específics per al jugador de l'ordinador.

Vostè necessitarà:

• ordinador amb el sistema operatiu Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

• La CPU ha de ser Intel Pentium III a 1 GHz o superior

• 512 Mb de RAM

• 64 MB de targeta de vídeo

• Versió d'Adobe Flash Player 9 o. 0

A més, necessitarà un navegador d'Internet i una connexió a internet.

Si l'equip compleix els requisits del sistema, va empènyer el joc, només ha de registrar-se.

Uneix-te a la ira dels déus joc pot ser innecessari si vol aconseguir en el joc amb el vostre compte en els llocs de xarxes socials com:

• Els companys de classe

• Vkonktakte

• Correu. ru

• Facebook

Si no desitja vincular el seu compte a la xarxa amb el joc, vostè pot registrar, i la ira de registre dels Déus no va a ser molt llarg, i també sembla molt interessant.

Vostè ha d'introduir el nom del personatge, especifiqueu el sòl, i després seleccioneu la seva aparença. Color de pèl, ulls, cabell, barba i altres signes externs de caràcter seleccionat depèn només de tu. Si per alguna raó no vol fer-ho, pot confiar l'elecció de l'equip exterior. L'etapa final de la ira dels déus de registre en línia - Introducció adreça de correu electrònic, contrasenya i el codi de la imatge. Feu clic a "Finalitzar" i ja estàs en el joc.

Wrath of the Gods joc en línia se submergeix en el món, prèviament dividit en tres parts:

• Mundial de pedres

• lacions Mundial

• Sun World

No obstant això, els habitants d'aquests mons s'han oblidat dels seus déus, i van decidir destruir la humanitat. Però Déu no va deixar a la gent de Corus en una situació desesperada i va fer tot el possible perquè la gent pogués lluitar en igualtat de condicions contra els déus.

Wrath of the Gods joc en línia - un univers únic, que consta de diversos completament diferent a altres mons amb increïbles paisatges colorits. Durant la batalla pot utilitzar una de les milers d'armes i equips, sovint únics i creat només per a ells mateixos. Municions correctament triat pot augmentar la seva força moltes vegades!

En el joc, hi ha tres variants de les arts màgiques:

• destrucció, en cas contrari - trajectòria vermella de desenvolupament

Els jugadors que trien aquesta especialització són guerrers amb la major força de l'impacte i la magnitud dels danys.

• Coneixements - classe blau

Aquesta classe és un misteri, i tot el temps a la recerca de les millors habilitats d'equilibri i distribució.

• Harmony - Aula Verda

Algunes d'aquestes millors metges tenen fins i tot poders curatius de masses. En general, els personatges dels pacients i de bon cor

El personatge, mentre que la forma de jugar el joc en línia ira dels déus, és un paràmetre important - reputació.

Guanyar una reputació pot ser durant les missions especials de reputació.

Reputació dóna força al seu esperit, de la qual depèn la força de cop crític en combat.

Quan vostè juga el joc de la ira dels déus en línia llavors vostè espera baralles animats amb representació qualitat de les accions de cada un dels contendents. També pot unir-se a amics per lluitar junts contra monstres d'alt nivell.

Quan es comença a jugar el joc en línia Còlera dels déus, s'obté una primera experiència de combat pot estar a la sorra, la contractació per a aquest cotxe especial - Corus servent. Després que vostè pot anar a fer una varietat de missions - tasques especials a què personatge guanya experiència rendiment, diners i trofeus. Característica del joc és que cada missió és única, i només en la seva decisió d'elecció personal depèn de la remuneració. A l'escenari de recerca escrit diversos finals diferents, igual que en la trama general del joc, que és no lineal i depèn completament de les accions dels jugadors.

Per unir-se a un clan, a jugar la ira dels déus és més divertit. La sorra pot prendre part en la batalla de clans i de la seva victòria i elevar qualificació clan. A més, el clan junts va a caçar monstres especials que porten trofeus cars.

La decisió de jugar a la ira dels déus, que passarà temps de la diversió en el món colorit i únic.

Joc en línia Gnev bogov interessant i accessible a tothom!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more