Marcadors

Acres d'or

Noms alternatius: Golden Acres, Golden Acres

Joc d’acres d'or per a tu i amics

Festuals granges en totes les seves manifestacions possibles van guanyar el cor dels jugadors durant molt de temps i durant molt de temps, i per tant el joc Golden Acres va arribar a la pista. Hi ha tot el que és necessari per al desenvolupament del vostre propi negoci, però el més important, podeu fer front a aquest treball fascinant juntament amb els vostres amics.

L'únic que es troba entre el somni i la realitat de les Golden Acres és el registre. El procediment és senzill i no requereix gaire temps, però no cal descarregar res, ja que podeu jugar en línia en una joguina basada en un navegador. Tanmateix, es pot simplificar l’entrada si teniu un compte de Facebook, només cal que feu clic al botó Inicieu la sessió mitjançant Facebook i us convertireu en pagès amb un sol clic.

Si compartiu l’esdeveniment amb amics, compartiran el vostre entreteniment al nou lloc, i els èxits es podran discutir en correspondència personal. El joc també té la seva pròpia pàgina social, on s’anuncien periòdicament plans, actualitzacions i moments de joc. Si de sobte teniu preguntes o dificultats amb el joc, podeu demanar ajuda.

Poseu el barret de panama, anem al camp

És hora de començar a jugar a Golden Acres. Encara que hi hagi tempesta de neu o pluja de tardor, Golden Acres sempre es troba en plena feina a la primavera-estiu.

Tot comença amb el fet que arribeu amb tren al poble. El camí que surt de la parada porta directament a casa vostra, així que no us perdeu. Però, com més propera és la finca, més clar que l'obra serà aclaparadora. Abans de començar a conrear la terra, heu de reparar aquelles poques estructures que hi ha aquí.

El primer que us coneixerà i estarà molt content de conèixer la cabra de Freddy. Ho sap tot i està disposat a ajudar en qualsevol esforç. El primer pas és arreglar la casa i el graner, segons informarà Freddy. Però no us preocupeu, la missió no us semblarà tediosa, perquè tot el que heu de fer és fer clic sobre el martell del núvol situat a sobre del terrat de cada edifici. Només caldrà un parell de segons perquè els edificis tornin a ser nous.

Aquests núvols amb icones d'imatge apareixeran a cada parcel·la de terrenys, edificis, equipaments. Es mostren el que cal fer: reparar, construir o millorar, sembrar, aigua, collita, etc. d.

Sempre hi ha molta feina a la granja i no n’hauríeu de deixar res:

  • Construeix edificis nous
  • Milloreu-les amb el pas del temps
  • Conrear la terra
  • Planta plantes més diverses
  • Recollir una collita rica
  • Planta totes les criatures vives
  • Vendre i comprar al mercat
  • Converteix una petita granja en una granja gran i rendible
  • Xatejar amb amics

Al principi, Freddie us demanarà totes les accions i, a continuació, mireu totes les tasques del tauler, que es trobava aquí fins abans de la vostra aparició. Mostra les noves comandes i marca els articles finalitzats. Tan aviat com es fa tot de la llista, desapareix, donant pas a un de nou, de manera que podreu jugar al joc Golden Acres sense fi.

No hi ha cap límit a la perfecció

El que us atreu al simulador agrícola és l’oportunitat de desenvolupar la terra sense fi, obrint l’accés a noves eines. Construint molins, fleques, fàbriques i fàbriques per a la producció de productes de les matèries primeres que vostè mateix ha crescut, comença a produir béns.

A Golden Acres iPlayer, cada participant s’esforça a superar la resta oferint els resultats de la seva feina al mercat. Mireu més sovint el basar, perquè aquí apareixen articles útils i fins i tot valuosos. Això s'aplica a llavors, animals, màquines, eines. Alguns són cars, de manera que intenteu obtenir prou capital perquè n’hi hagi prou per a un desenvolupament que no s’atura mai.