Marcadors

Gothic 2

Noms alternatius: Gothic 2

Joc de Gothic 2 és un joc d'ordinador en tres dimensions, en què les accions es duen a terme a la tercera persona. Aquest joc és una continuació de la primera part del gòtic.

Descarregar Gothic 2 des de la pàgina oficial del joc o pre-ordenar el disc del joc. Descarregueu també joc Gothic 2 es pot estar en qualsevol altre lloc que ofereix aquest accés.

Esdeveniments en el joc Gothic 2 desenvolupen diverses setmanes després de l'acció es va produir a la primera part del gòtic.

En el joc d'ordinador Gothic 2 El teu personatge pot triar una de les direccions

1) Paladins - tenen armes cos a cos i les runes (destrucció o restauració). L'ordre és principalment Palladino Senyor Hagen. Paladins es troben en Horinise.

2) Els mags de foc - són residents del monestir innocents. Arximag és Pirokar cercle de foc.

3) Mercenaris - pot ser utilitzat com una arma de cos a cos i de lluny. Perquè aprenguin màgia val molt més que els paladins o mags. Estan situats en una granja Onar. Lee - aquest capità mercenari. Llavors es converteix en un caçador de dracs.

Totes aquestes classes a través del joc es dividiran en subclasses. Divisió vindrà del desenvolupament de les destreses i habilitats del personatge.

En joc emocionant gòtics 2 armes divideixen en:

1) Arma de Combat - Dues mans i d'una mà de TI (ganivets, espases, destrals).

2) Arma a distància - és l'arc, ballesta.

Joc Gothic 2, que es divideix en capítols. El joc compta amb només sis capítols, cadascun dels quals es produeixen les seves accions i nous herois

1. Amenaça - aquest és el primer capítol, que troba la seva primera missió. En aquest capítol no es produeix greus esdeveniments. Capítol consisteix en la investigació, les reunions amb amics, millorar les habilitats i experiència de desenvolupament. L'objectiu principal d'aquest capítol és no perdre totes les seves habilitats.

2. Tornar a la colònia - el segon capítol, que tindràs una bona preparació i molta paciència. En aquest capítol, vostè no compleix realment simpàtics personatges, sobretot en la forma en què es trobarà amb enemics de qui haurà de fugir o defensar-se.

3. Innocent Eyes - aquest és el tercer capítol, que serà un gran nombre de missions complexes. Les batalles en aquest capítol no hagi de passar.

4. Caça dracs - aquest és el quart capítol, que està plena de batalles. Al llarg d'aquest capítol, haurà de participar constantment en la batalla amb els enemics, els dracs.

5. Sortida - el cinquè capítol, que una gran quantitat de temps que vostè haurà de gastar en una investigació, les converses i la intriga es desemboliqui.

6. Sales Irdorata - aquest és l'últim, el sisè capítol, en el qual has de enfrontar-te als enemics més poderosos, però per la seva experiència i habilitats, els tracta.

I així, si estan intrigats per la descripció, descarregar joc gòtics 2 vostè pot en qualsevol lloc que ofereix aquest accés.

Desenvolupar les habilitats del teu personatge, guanyar experiència i derrotar als enemics. Demostra a tots que vostè és capaç de derrotar a tots els dolents i assolir fites.

Gothic Joc 2 Night of the Raven no deixarà indiferent a qualsevol jugador!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more