Marcadors

Granado Espasa: Call of Destiny

Noms alternatius: Granado Espada, Scion of Fate

Avui vostè viatge a un món ple d'aventures i escapades, perquè Granado Espasa: Convocatòria de joc el destí en línia amb l'esperit del romanticisme del segle XVII. Emocionant batalla en aquest joc es converteixi en una mascarada sagnant. Suposeu que vostè està protegit de cap a peus amb una armadura de metall, sinó també de la moda d'aquells temps no pot seguir el ritme. Herois decorats del joc omplint els exuberants vestits de l'època com una samarreta o un magnífic vestit de dama. En la història el jugador és enviat a investigar un continent imaginari recentment descoberta (en rebel · lia pot endevinar que aquest és el Nou Món). Juntament amb gràfics cridaners, la seva audiència es acariciar la música instrumental clàssica, que només contribueix a la immersió total en el món d'emocionants aventures.

Per al joc Granado Espasa: crida del destí les necessitats del client de joc, que es pot descarregar al lloc principal Granado Espada. Requisits del sistema per al joc d'aquest aspecte:

Sistema operatiu: Windows XP, Windows 2000, Windows Vista

Mínim: Pentium III a 1 GHz, 512 MB de RAM, VGA GeForce2 MX400 64MB, DirectX 9. 0C

Òptim: Pentium 4 a 2 GHz, 1 GB de RAM, VGA GeForce FX 4Ti / Radeon9000, DirectX 9. 0C.

Sense obstacles per submergir-se en el món de l'aventura que primer necessita una connexió a Internet estable, qualsevol navegador convenient i comprovar en el joc Granado Espasa: Call of Destiny, que no serà difícil de passar. En primer lloc, a la secció "Registre" que necessita per introduir noves dades del joc

1. ha d'iniciar sessió - pensar desitjat caràcter de nom per al qual juga.

2. nova de joc.

A continuació, premeu la tecla "Enter" i rebre un missatge sobre la connexió satisfactòria amb el servidor del joc.

Pot haver d'esperar algun temps si el servidor està sobrecarregat, perquè el món Granado Espada ja té milers de fans. Així que el joc Granado Espasa: Call of Destiny en línia requereix una mica de temps per carregar. Per registrar Granado Espasa: Call of Destiny i la resta d'arrencada en el joc se'ls va aconsellar ràpidament per apagar tots els programes al seu ordinador, especialment Puja altres arxius d'Internet (clients torrent i descàrregues). També al servidor del joc profilaxi setmanal. Determineu la seva activitat pot ser l'estat de l'indicador del servidor que es troba a la pàgina principal de la web - a la cantonada superior dreta.

Quan la connexió amb el servidor del joc Granado Espada línia satisfet, se li demanarà que introdueixi el nom de la seva família virtual. Aquest nom estarà actiu per a tots els caràcters que es troben a la ubicació en el seu compte. El canvi de nom li requereix per eliminar tots els vells personatges, així que pensi acuradament abans de triar.

Quan el registre s'ha completat d'embarcar en una aventura que s'obre perquè el joc en línia Granado Espasa: Call of Destiny. El primer joc que et porta a la caserna. Són la base per als seus personatges. Vostè està construint el seu món herois Granado Espada i està formant un grup de batalla dels tres personatges. Per tal de crear un nou personatge en el joc Granado Espasa: Call of Destiny en línia sempre prémer el botó "Crea un personatge".

Juga el joc Granado Espasa: Call of Destiny en línia i construir el seu partit, estarà fora de les classes de caràcters com

1. Warrior: dotat de gran força física. Armadura de cos a cos fort i gràcies poden aguantar el temps suficient. Per tant és necessari utilitzar aquesta classe per cobrir la resta del grup, que estan atacant des d'una distància.

2. Mosqueter: Armes de foc s'especialitza en llarg destrucció, que pot ser modificat.

3. Scouts: despreniment auxiliar dirigit a la curació, l'enfortiment dels aliats usant pocions i el debilitament de les trampes dels enemics.

4. Mag: centrat en l'aplicació dels encanteris de dany massiu a distància sota l'aparença dels aliats. Pot passar encanteri "levitació" i convertir-se en invulnerable a cos a cos.

5. Elementalista: mag versàtil que els elements d'accionament pot aplicar un dany massiu, així com la inducció d'encanteris de protecció contra les tropes aliades. Desavantatge - defensa molt feble.

Com es pot veure, cada classe té les seves pròpies característiques, fortaleses i debilitats. Joc en línia Granado Espada ofereix per a que triï el nom i el sexe del personatge. En primer lloc, només es pot crear un personatge, però després d'anar a través d'algunes missions d'entrenament simples de crear uns quants més. Com més temps es juga el joc en línia Granado Espasa: Call of Destiny, els nous personatges més amb habilitats úniques, armes i l'aspecte original, es pot crear en les seves casernes.

Després de crear el teu primer personatge el converteixen en l'equip. Ara en condicions de jugar Granado Espasa: Call of Destiny. Per a veure la munició del teu personatge, fes clic a "Veure equips." Per a cada classe en el joc veure la seva munició real. Per mosqueters arma bàsica, per a un guerrer - espases i armadures. L'equip pot entrar en baralles amb monstres o comprats amb els diners.

La millor manera de fer diners en aquest joc després de grans batalles vendre el triple els seus efectes no desitjats en el mercat. Així que tracti de passar acuradament escombrar tresors després de la baralla i dur a més. Deixeu que la majoria d'aquests articles ha de venir molt bé, però ells poden vendre de forma rendible.

A les ciutats es troben diversos comerciants que tenen la seva pròpia especialització estreta

1. Armes de foc Merchant - està en venda pistoles, rifles, bales i municions per als mosqueters.

2. Traficant d'armes - ven armes als soldats espases, armadures, cascs, etc

3. Merchant eines màgiques - té productes per a mags i Elementalistas: varetes màgiques, amulets, i pel que l'abast

4. Eines de venedor - ven pocions per reposar la salut i mannà. També ven petxines i altres articles usats pels personatges.

5. Herrero - armes i armadura en les batalles es desgasten, pel que necessiten reparació.

En Granado Espasa: Call of Destiny jugant divertit i no avorrit. Va a participar en les emocionants aventures que va crear com a part de la família - un esquadró de tres homes. El principal desafiament en la creació d'una família per assegurar la seva universalitat. És a dir, cada membre de la seva família ha de ser complementària de la separació dels seus familiars. Gestioni tal despreniment és molt simple. Vostè controla un únic personatge jugable i tenen l'oportunitat de canviar a l'altra, i la resta de membres de la plantilla que vostè segueixi.

Aventures i aventura en l'esperit del Romanticisme, que li dóna al joc Granado Espasa: Call of Destiny, t'estan esperant.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more