Marcadors

Gray Matter. Els fantasmes de l'inconscient

Noms alternatius: Gray Matter. Els fantasmes de l'inconscient

Processador: Pentium 4/Athlon 1. 4 GHz

RAM: 512 MB

Vídeo: 128 MB

Espai en disc: 5. 5 GB

Gray Matter. Els fantasmes de l'inconscient - una recerca mística, l'autor del guió que es va fer conegut en el món del joc d'una persona que és coneguda pel seu treball en una altra sèrie de televisió molt popular en l'estil d'aventura de Gabriel Knight. Joc de Gray Matter. Els fantasmes dels usos inconscients intentat i provat sistema amb dos personatges principals, cadascun d'ells tindrà les seves pròpies característiques, la seva visió del món que l'ajudarà a més d'una vegada en els propers trencaclosques pista.

El joc parcel ·

La trama de la història, narrada en el joc Gray Matter, no es diferencia d'una gran originalitat. Certa persona, trasllada a un altre país, en una ciutat completament diferent per trobar feina. Canvi brusc del medi ambient i l'enviament de la protagonista en un ambient desconegut no és res de nou, però el més interessant comencen el. Impulsat per un somni d'entrar en una veritable meca de tots els mags del món, Londres protagonista de "Club Dedalus" Sam Everett i arribar a Albion, però una sèrie d'esdeveniments aparentment aleatoris el porta a un lloc completament diferent, és a dir, la Universitat d'Oxford. Familiarització amb una jove que va ser objecte d'una entrevista a un dels més famosos professors de la universitat per arribar al lloc del seu assistent, Sam no podia ni imaginar com els esdeveniments s'encenen per a ella. Contendent jove, en l'últim moment no suportar la tensió i professor retirat precipitadament del gabinet, deixant a Sam com l'únic soiskatelnitsy per al lloc, i no estava pensant en aconseguir. Sense renunciar a la feliç casualitat d'aconseguir una feina en el primer dia de la seva estada a Londres, Sam va donar un regal del destí, i amb ell, la primera ordre del professor - trobar sis voluntaris per a algunes proves. Però tots els que han sentit el nom neurocientífic Stiles, van fugir en diferents direccions, i era impossible per atreure fins i tot als bons en efectiu decent. Què s'amaga darrere de professor d'investigació de la neurobiologia i el convida a descobrir el joc Gray Matter.

Personatges

La principal heroïna de la història Gray Matter. Els fantasmes de l'inconscient, per descomptat, Samantha Everett, un mag que va venir a Londres amb un sol objectiu, per entrar al santuari interior d'il · lusionistes i mags de tot el món "Club de Dèdal." Fins i tot el fet que ella estava involucrada en la investigació de l'activitat estranya professor de neurobiologia a la universitat local, que va treballar sota l'aparença d'alguna cosa que els experiments inimaginables, no l'atura de la seva finalitat directa per al que en realitat va arribar a la capital del Regne Unit. Caràcter dels creadors del joc Gray Matter no més carismàtic i que no acaba d'escoltar el comentari sarcàstic i succinta sobre els subjectes actuen i només pensant en la noia. L'altre personatge que ofereix el nostre joc de tennis Gray Matter. Els fantasmes de l'inconscient, el Dr Stiles, fascinat per alguns experiments sinistres en el cervell, no menys interessant, les seves observacions i raonament lògic, a la frontera entre la raó i la bogeria, no només seria sorpresa, i alguns poden divertir. Tot el temps el joc Gray Matter el mantindrà en la foscor abans que el pròxim gir dels esdeveniments, i vostè experimentarà la força de desafiadors puzles i llocs de l'enquesta enormes a la recerca dels elements necessaris, però el més pacient i persistent, se sancionen els mèrits inesperats girs de la trama i desenllaç vertiginós.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more