Marcadors

Grepolis - Antiga Grècia

Noms alternatius: Grepolis, gripolis, Grècia Antiga

Joc en línia Grepolis - és una estratègia del navegador, la qual cosa es duu a terme a l'antiga Grècia. En aquests dies en una bona ubicació era clau per als déus de l'Olimp de la bona sort i prosperitat, quan els herois de l'antiguitat van realitzar grans gestes, se li lliurarà les regnes d'un petit poble grec. Jugar Grepolis serà interessant. Es comença amb un poble petit, però està en el seu poder per fer-ne un gran poder.

Per jugar Grepolis necessita passar d'un registre gratuït. Registre en línia del joc Grepolis no pren molt de temps. Però després d'uns minuts vostè es convertirà en l'únic governant d'un poble petit, que necessita la teva ajuda!

Primer registre se li donarà l'opció de servidors, cadascun dels quals té les seves limitacions. Per tant, el servidor de Mu, té un límit de 150 jugadors en l'aliança. Aquest servidor utilitza un nou sistema de combat. Servidor Kappa ofereix una major velocitat de joc, però el límit de mida és de 100 jugadors de l'Aliança. Selecció d'un servidor depèn de les opcions per a l'adquisició d'experiència de joc - Participació en PvP batalles o el joc en el nivell de dificultat més alt.

Grepolis línia en la seva tasca principal serà el desenvolupament i la transformació d'aquest petit poble en el ric política que la seva grandesa no admetria fins i tot Atenes i Mykonos. Per convertir la seva ciutat en un poderós imperi, has de tenir cura sobre la situació econòmica del seu poble, construir un exèrcit de militants i de la marina, que són necessaris per a la conquesta de nous territoris - les illes veïnes més properes.

Submergeix-te en l'increïble món de l'antiga Grècia, el que significa que es sentirà tot el favor dels déus de l'Olimp i la participació mític criatures.

El primer pas que ha de fer serà l'organització dels recursos de producció per assegurar els seus aliments del llogaret i els materials de construcció. En el joc en línia Grepolis recursos bàsics són la fusta, la pedra i plata. Per a l'extracció d'aquests recursos per construir una serradora, pedrera i plata mines. Una altra forma d'extracció de recursos - el saqueig d'altres pobles. Per utilitzar els recursos que seran per a la construcció d'edificis a la ciutat necessitava per elevar els nivells de vida.

No obstant això, el principal recurs és la misericòrdia dels déus. Cada ciutat té la seva pròpia deïtat patrona, que pot, com habitants atorguen al seu favor, i recollir-la. El seu patró pot ser Athena - deessa de la guerra, Posidó - Déu del mar, Hera - l'esposa de Zeus, Hades - el déu de l'inframón, o fins i tot el majestuós Zeus - el cap de tots els déus de l'Olimp. Amb els déus afavoreixen vostè pot demanar ajuda de diverses criatures mítiques. Això pot ser centaures o ciclops, Hydra o el Minotaure, i molts altres.

A fi d'adorar i presentar ofrenes al seu déu és necessària la construcció de temples. Des de l'elecció del seu patró diví depèn de quina àrea de la sort t'acompanyarà més. Posidó, per exemple, és capaç de vessar sobre vostè el favor de batalles navals, i Atenea protegeix la ciutat dels desastres naturals - terratrèmols i llamps.

En aquesta estratègia, les seves possessions no es limiten a una sola ciutat. Vostè serà capaç d'establir la nova ciutat, els protegeix dels seus enemics. També serà capaç de conquerir altres territoris, fer la guerra en terra i al mar.

S'ha de prestar especial atenció al desenvolupament de les seves tropes. Abans de la guerra que ha d'esbrinar totes les fortaleses i debilitats estratègiques així sospesar l'equilibri de forces. Per veure l'escenari més probable en la guerra, es pot utilitzar el simulador de batalla. Però no us oblideu - hi ha una veritable batalla de la sort i la balança no està sempre en l'arc lateral.

A més, és molt important per enviar els seus espies per explorar les ciutats enemics saber sobre la mida de les tropes enemigues i plans militars de l'enemic.

També és important el desenvolupament de la flota. Grècia - el poder naval, on un gran nombre de batalles tenen lloc en alta mar. A més, la flota i la necessitat d'un comerç ben entrenats. A la seva disposició estaran dotats de birreme alta velocitat i trirrem, "vaixells de foc" i els vaixells de transport de provada eficàcia.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more