Marcadors

Guild Wars

Noms alternatius: Guild Wars

Joc de Guild Wars és un joc de rol multijugador en línia gratuït. Aquest joc va ser desenvolupat en l'estil de la fantasia. Gratis Guild Wars, ja que és la quota d'abonat completament absent.

Per al joc de Guild Wars versió russa encara no ha estat desenvolupat, però potser aviat es pot veure la interfície del joc Guild Wars en rus.

Guild Wars joc d'ordinador es pot descarregar en qualsevol lloc web que proporciona aquest accés. Tingueu en compte que es pot descarregar de forma gratuïta GW també via torrent.

Abans de començar a jugar a Guild Wars, comprovar si l'equip compleix els requisits del sistema per al joc:

1) 800 MHz - Processador.

2) 256 MB - RAM.

3) 3 GB - HDD.

A la partida Guild Wars es juga en diferents llocs de joc. Alguns d'ells es descriuen a continuació:

1) espai de joc bàsic - és l'espai principal. Inclou les batalles de l'illa.

2) Joc Profecies de l'espai - que predkatastrofny Ascalon i el continent anomenat Tyria.

[3] _0_) Joc Faccions espai - un continent anomenat Kant.

4) Space Game Nightfall - inclou Elona continent i el sofriment humà.

A la partida Guild Wars personatge és la principal característica de la seva professió. En aquest joc pots triar al teu personatge a les següents professions:

1) professió Base - que són bàsics i poden ser seleccionats per cada grup. Aquest grup inclou: Guerrero, Guardabosques, Monjo, Nigromant, elementalista, Hipnotitzador i.

2) Professions Factions - pot ser el principal (primària) només aquells caràcters que van començar el joc en Factions. Professions de dades inclouen: Assassí i ritualista.

3) Professions Nightfall - aquestes professions pot ser major (major), únics personatges que van començar el joc en Nightfall. Professions de dades inclouen: Dervix i el Paragon.

En totes les professions hi ha quatre o cinc atributs.

A la partida Guild Wars Professions un personatge pot ser per diverses raons: majors i menors. De la professió principal depèn molt: l'aparença del personatge, la roba, les runes, que estan disponibles per a ell i per a altres

També en el joc de caràcters de Guild Wars té altres característiques:

1)                           Experience - un indicador d'èxit o les habilitats per a ser desenvolupat al llarg del joc

2)                           Nivell - una mesura que dóna al personatge després d'una certa experiència nombre marcat.

3)                           Hit Points - mostrar què tan saludable és el seu caràcter. Els punts poden ser remoguts, si el teu personatge està danyat en la batalla. En el joc de principis de la salut és de 100.

4)                           Punts d'energia - es restauren automàticament utilitzats durant les diferents accions.

5)                           Punt d'habilitat - apunta que es pot comprar habilitats dels mestres. Habilitat-punts obtindrà per a la missió.

6)                           Punts atributs - els obté a través dels nivells i algunes missions.

GW joc és ric en característiques i capacitats de missions de caràcter únic. Aprèn les regles del joc Guild Wars, abans de començar a jugar.

Submergeix-te en aquest increïble món de batalles i enfrontaments. Porta el teu equip a la victòria, mostrant que és un veritable líder.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more