Marcadors

Gunz 2

Noms alternatius: Gunz 2

Joc Gunz 2 - una continuació d'interessant joc d'ordinador. És la segona part del famós joc emocionant de Corea Gunz.

Gunz 2 és un emocionant joc basat en navegador en línia, que és un motor de física de gran abast per al tirador d'estil de joc, que no està present en cap altre joc d'aquest estil.

Des del 2 de Gunz Online considerat joc de navegador, vostè necessita el més centren la seva atenció en l'accés a Internet. Per a aquest joc funciona bé, comproveu la configuració del paquet que ha adquirit quan es connecta a Internet. Per a aquest joc, la velocitat de la Internet s'ha d'ajustar a 100 Mbps

Si, en canvi, en el tema que vostè està experimentant problemes, a continuació, dirigir l'atenció a la capacitat de l'ordinador. Els paràmetres no han de ser inferiors als especificats aquí:

1. Memòria (RAM): 1 GB.

2. Processador: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Targeta de vídeo: GeForce 6600

4. Unitat de disc dur (Vinchestr): almenys 3 GB.

En Gunz 2 de registre no presenta diferències en la capacitat per inscriure en un altre lloc. Que es registri en el joc Gunz 2 a escriure la següent informació en una forma especial:

1. El seu nom d'usuari.

2. Es requereix contrasenya per protegir el seu compte.

3. La seva bústia de correu electrònic.

Aquests són els punts principals que es fan en el lloc. De moment no hi ha possibilitat de inscriure, però es pot tractar de registrar a través de les xarxes socials populars - Twitter i Facebook.

Reproduir Gunz 2 vol, el reconeixement de la següent informació sobre el joc:

- La manera de joc de classe, que ofereix una varietat d'habilitats i productivitat amb múltiples classes d'armes, perquè pugui construir i millorar el caràcter de l'estil per crear per si mateixos el joc original.

- Vostè pot experimentar el plaer del fet que el teu personatge pot posar en pràctica acrobàtica més complex salta i salta a on el que desitja.

- Aquest joc té un control de nivell de llum.

- La mesura en diversos trucs Gunz 2 és molt més gran que les versions que van precedir.

- Aquest joc utilitza les funcions extremales.

- L'extens nombre d'armes - dos tipus.

En Gunz 2 joc vostè, lluitant amb les companyies de malvats, que estan sota el control dels subordinats, amb habilitats que no estan disponibles per a la gent comuna. Aquestes criatures no són bones i que pritamanno vanitat.

No et pots preocupar si vostè acaba de començar l'estil de joc - un joc de trets. Aquest joc és tan simple que no requereix explicació.

Fins ara, aquest joc no és en l'operació. Data de llançament prevista per a finals de 2013. A més, no se sap si el joc Gunz 2 està escrit en rus.

Gunz 2 Online - és un joc emocionant que moltes persones ja estan esperant per set anys. I aquesta expectativa s'ha de complir amb les expectatives. Aviat podràs experimentar plaer. Esperem que tingueu la paciència per esperar que el joc Gunz 2 i que el joc sense dubte va a guanyar l'atenció de cada jugador avançat i només jugador curiosa.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more