Marcadors

Guint: The Witcher. Joc de cartes

Noms alternatius: Gwent The Witcher Card Game

GVINT: The Witcher. Joc de cartes: ja que el 2015, va sortir el joc de rol d'un sol jugador "Gloss 3: Wild Hunt", milers de jugadors imbuïts de les aventures del carismàtic Geritch. Molts especialment els va agradar el joc de cartes incorporat a la història principal i, segons diuen, d'acord amb les "nombroses peticions dels treballadors", es va prendre una decisió decidida per publicar-lo com un projecte independent. Ara el joc Guint: The Witcher. El joc de cartes finalment va estar disponible el 2017 i continua evolucionant. Disponible en plataformes:

  • Xbox One
  • PC
  • PlayStation 4

batalles no baixen.

Si juga el joc GVINT: The Witcher. Joc de cartes, és clar que s'assembla a una preferència o pont. El joc es redueix al fet que els participants, i pot haver entre 2 i 2, recopilen la combinació perfecta de cartes, que simbolitzen l'exèrcit que lluita contra un veritable camp de batalla. Hi ha guerrers en primer pla, fronteres distants i arquers. Encara que l'estil del joc no ha canviat molt, el disseny de la imatge ha millorat de manera important.

Hi ha cinc faccions, i cadascuna té el seu propi caràcter:

  • Nilfgaard, en nom de la interrupció dels plans de l'enemic, anirà a qualsevol truc, inclogui un règim de diplomàcia, només per imposar les seves pròpies condicions. Mentrestant, els seus espies penetren a la part posterior de l'enemic, dibuixant una combinació de cartes.
  • Les bèsties són criatures terribles, disposades a devorar fins i tot als seus familiars, si augmenta el seu poder.
  • Les taules de collita són àgils, estimen emboscades i partidistes. Les targetes de cara no s'obriran fins que s'hagi tancat la trampa.
  • Skellige veu un honor especial, coratge i força en la mort. De vegades, envien deliberadament als seus propis guerrers a l'abocament, sabent que després de tornar-los a trucar, seran encara més forts.
  • North Kingdom té tot sota control. Però quan les cartes es fan daurades, són invulnerables als encanteris enemics.

Per recollir una coberta forta, heu de seleccionar 30 cartes, prestant atenció a les seves característiques i de quina facció.

Ja podeu descarregar GVINT: The Witcher. Joc de cartes gratis i uneix-te al nombre de jugadors afeccionats. Li donen 10 cartes a la mà i completament a l'atzar. Fins i tot abans que comenci la batalla, es poden canviar tres de les cartes rebudes. A més de soldats de diferents tipus, també hi ha un líder en l'exèrcit que, entre la resta, es distingeix pels seus talents especials. També hi ha mapes que poden tenir un efecte de debilitament reforçat o viceversa sobre el medi ambient. Aplicant-los amb intel·ligència, feu una excel·lent combinació que pugui penetrar en la defensa d'un adversari. Els participants del partit han de passar per tres rondes i, després de cada un d'ells, el guanyador es revelarà després de comptar els punts de les cartes recollides. A la segona ronda, a més, podeu obtenir dues targetes i, en la tercera, només cal pensar acuradament sobre la millor manera d'aplicar-les.

Si tornes a les característiques de comparació de Gwint in the Wild Hunt i en aquest joc, pots veure que els destacaments tenen qualitats addicionals, així com les propietats de faccions i líders. Juntament amb les cartes habituals, apareixen altres, no només per als personatges, sinó també per als fenòmens. Per exemple, l'ús d'epidèmies està disponible per destruir els enemics més febles.

V GVINT: The Witcher. Joc de cartes que pots jugar amb jugadors reals i anar al torneig per lluitar en un partit de qualificació. En aquest últim cas, obté fama i títols, per descomptat, només si mostra un bon resultat.

GVINT: The Witcher. El joc de cartes està dotat de la principal característica d'aquesta divertida oportunitat de joc per organitzar els oponents de la trampa, el bluff i actuar amb astúcia.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more