Marcadors

Dia del Fenc

Noms alternatius: Hai Dai

Game Hay Day és una granja prometedora.

Toys on the farmer theme ha creat molt, però cada un és interessant a la seva manera. Premi elogis a la premsa i als jugadors de Hay Day, desenvolupats per l'estudi Supercell. Aquest és un excel·lent simulador per jugar en mòbils i tauletes. Va sortir fa uns quants anys, però els desenvolupadors encara continuen fent-ho, publicant periòdicament actualitzacions. El més interessant comença quan les vacances vénen, llavors la granja es transforma més enllà del reconeixement. Halloween, Nadal i Cap d'Any, Setmana Santa, dia de Patrick són alguns exemples en què el pati té un aspecte completament nou.

. Qualsevol pot descarregar Hay Day de manera gratuïta al seu telèfon i, en qualsevol moment, detenir per collir o realitzar una tasca. Per fer-ho, necessiteu una connexió a Internet perquè pugueu comunicar-vos amb els amics treballant junts en algunes tasques o ajudant els nouvinguts. Però quan arribeu a un estat superior, podeu relaxar-vos una mica, acumulant recursos per a l'ús futur. Per a tot tipus de mercaderies només hi ha un magatzem, i només per als articles de pesca i captures és un cobert separat.

El costat financer del joc.

Per a cada millora, cal acumular no només els materials rellevants, sinó també la moneda. Les monedes de joc i pedres precioses són fàcils d'obtenir als cofres, que apareixen periòdicament al territori i per a la tasca realitzada. Una altra opció per comprar falta per diners reals, però el joc Hay Day està construït de manera que no sigui necessari. És molt possible assolir l'èxit sense injeccions de capital addicionals. Si t'agrada aconseguir el que necessites, hauràs de treballar i estalviar diners, perquè algunes coses són cares. Per exemple, si repares un vaixell, pots nedar en una illa separada per pescar.

No obstant això, el territori no és ric en peixos. De vegades hi ha ànecs blaus, des d'on es poden recollir precioses plomes i encara es recullen unes cues de llagostes. Però això requereix un equip especial, i es necessita molt esforç, temps i recursos per produir-lo. I hauríem de construir i millorar la piscina i el cotxe per a aquesta criatura viva, que també és costosa. Però, aleshores, agradaran l'aspecte i us proporcionaran un bon benefici.

Com ja s'ha esmentat, el joc d'Hey Day és molt bonic. En una etapa determinada, quan no cal estalviar diners per una altra compra o bombeig, presti atenció al paisatge. Hi ha moltes coses belles a la botiga i, en els bolígrafs d'animals, es poden establir senders, fins i tot amb maons daurats. Instal·leu les estàtues, llanternes arrissades i altres decoracions a les vostres mascotes. També podeu fer una foto de la vostra granja i mostrar-la als vostres amics. Compareu els vostres èxits amb els altres i guanyeu la competència.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more