Marcadors

Hellblade: el sacrifici de Senua

Noms alternatius: Hellblade: el sacrifici de Senua

jocs psicològics Hellblade.

El joc Hellblade és propietat de la desenvolupadora Ninja Theory, que també va assumir el paper de l'editor, no confiant aquesta pregunta sensible a ningú. I no tot l'estudi treballava en el propi producte de joc, sinó només un petit equip, en el qual només es reunien 15 persones.

Aquesta joguina per a l'equip, que va començar a treballar tan voluminós, és una espècie d'experiment. Com sempre passa, el primer nen més favorit d'ell nodreix, aprecia, intenta predir tots els capricis. De la mateixa manera, en aquest cas, es va abordar la idea amb intencions serioses de donar a conèixer alhora una cosa gran, ambiciosa i mental. Els autors confessen que han aprofundit en l'estudi de tot tipus de trastorns psicològics, amassant-los en l'ocultisme. Cada persona té els seus propis dimonis vius (encara que per a alguns no són tan petits).

En la imatge de l'heroïna principal Seuna de la tribu celta guerrera, els desenvolupadors van recórrer a l'ajuda de diverses fonts per a l'autenticitat. Perquè el trastorn psicològic del personatge semblava natural, es van dirigir al professor Paul Fletcher, especialitzat en neurobiologia, per obtenir assessorament. The Welcom Trust, un fons benèfic famós per la investigació mèdica i científica en diversos àmbits, també va ajudar molt. A més, les persones que alguna vegada van sobreviure a la psicosi i van decidir compartir les seves experiències personals van fer la seva contribució. Això es referia als moments en què sentien veus al cap. En formant rèpliques de l'heroïna, els autors van decidir no involucrar-se en canviar les opcions reals perquè tot semblava més realista.

V perseguint el vostre propi monstre.

Com a resultat d'un treball llarg i dur, va néixer Seuna, convertint-se en la forma en què un jugador la veu, començant a jugar al joc Hellblade. Ella està obsessionada amb arribar al fons de l'infern per trobar respostes a les preguntes que la turmenten. Però ella no sap que l'infern sempre està amb ella, sent una manifestació de la seva imaginació malalta. El cervell inflamat dóna lloc al món desconegut dels dimonis, amb qui ha de lluitar. De fet, aquestes són només al·lucinacions, deliris i terribles il·lusions causades pel subconscient.

Descàrrega Hellblade a partir d'agost de 2017, aquesta data s'anuncia com el llançament oficial del projecte. Del clip de vídeo que mostra l'estudi, es pot dir que es tracta d'un producte de primera classe amb un món enorme i uns fantasmes creats.

  • Explorar el terreny
  • Obteniu els ítems
  • Monstres baixos
  • Millora les teves habilitats

Dades d'interès.

Abans de jugar a Hellblade, probablement us interessarà conèixer alguns detalls interessants sobre aquest tema. Per exemple, creant un sistema de combat, van convidar a la dona Stunde Chloe Bruce, que era l'entendida de Daisy Ridley durant el rodatge de Star Wars en el "Force Awakening".

El paper principal en Hellblade va ser interpretat per Melina Yurgens, però de fet no és una actriu, sinó que es va dedicar a l'edició de vídeo en un altre projecte. Va realitzar el paper de Senois temporalment mentre es realitzava la recerca d'una actriu permanent. No obstant això, l'equip es va adonar que Melina va entrar ràpidament en el paper i fa un treball excel·lent i, per tant, li va oferir continuar treballant a través de la imatge fins al final.

Tot i que la noia va estar d'acord, al principi va ser terriblement tímida i de vegades fins i tot va demanar als seus col·legues que s'apartessin o apagessin les llums quan hagués de fer escenes massa emotives. Però el treball en si mateix i els entrenaments en el gimnàs gradualment van inculcar la confiança en ella, i la timidesa no va ser tan forta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more