Marcadors

Hellgard

Noms alternatius: Hellgard

Hellgard en línia - un joc MMORPG basat en navegador lliure feta en l'estil de la fantasia, habitat obortni, els vampirs i els inquisidors.

Llavors, quin seria iniciar el joc, vostè haurà de registrar Hellgard:

  • Per introduir un correu electrònic i contrasenya
  • Per triar un personatge
  • Assigneu un nom de personatge

Pel que fa als personatges de la Hellgard joc: hi ha tres races, inquisidors, homes llop i vampirs. Cada raça ofereix una selecció de sexe masculí o femení.

Fem una ullada a aquestes carreres:

Inquisidors - cacen perillós humanes i posseeixen poders sobrenaturals

Homes llop - criatures valents i implacables que estan disposats a lluitar, amb els dos vampirs i els inquisidors, i amb ells mateixos;

Vampires - vampirs, els encanta la sang, però alguns prefereixen humana, i alguns purament animal.

En Hellgard joc, cada personatge, hi ha cinc dels paràmetres més importants:

Potència - impacte en la carrera de treball;

Construir - l'impacte en l'augment del nombre de punts de vida i armadura;

Agilitat - afecta la possible evasió;

Intel · ligència - té un impacte en el nombre de punts d'energia, defensa màgica i atac;

Sort - afecta la probabilitat de cop crític.

En el futur, jugar el joc en línia Hellgard, amb cada nou nivell o cap experiència en particular, pot augmentar selectivament aquests paràmetres, però cal tenir en compte el que va a afectar cada paràmetre i augmentar en un que cal que més victòries.

En cadascuna de les races en el joc en línia Hellgard, té la seva pròpia ciutat única i un tipus únic de desenvolupament dels personatges, a més, cada personatge té una arma personal i els recursos, la direcció del desenvolupament i de la professió individu (shahterstvo, rybalstvo, recol · lecció, comerç ). Per tal de millorar l'experiència de joc en línia Hellgard, haurà de participar en l'aprovació de nombroses i emocionants missions, i realitzar diverses tasques. Joc World Hellgard es compon de molts llocs pintorescos, que és la llar de diverses criatures i monstres. Aquestes són algunes de les representacions de llocs: Serenity Valley, Serfirota Finger, camp de gripau, la lluita per la supervivència, Laberint, Kameliard, vedats de caça Kameliarda, Teorot.

El desenvolupament del teu personatge en el joc depèn de factors com ara l'experiència personal i les accions de compliment pel que fa a la moralitat triat raça. Per tant Nellgard jugar vostè ha de prestar atenció a la seva reputació.

Cal assenyalar que jugar el joc Hellgard en línia, vostè tindrà un únic, per als jocs, com la possibilitat de posseir mascotes (animals) que són tan dedicat al seu amo, que estan disposats a lluitar contra això seria protegir al seu amo. Compri una mascota pot tenir l'entrenador.

Unes paraules sobre com jugar Hellgard, vostè pot guanyar. Aquí hi ha algunes opcions: Completar missions, recollir valuosa gota, coses comercials, i amb l'ajuda dels seus amics (a través d'Informació de jugadors).

El sistema de batalla en el joc Hellgard construïda en temps real, on a més de les baralles habituals, es pot participar en batalles massives mortals. Pel que Hellgard joc era interessant, el joc té la possibilitat de crear clans.

Al final de la revisió, afegiu el següent: el joc no és per als dèbils de cor, prou fort, amb bons gràfics i disseny de so. Participa en el joc després de Hellgard, no et penediràs que van decidir provar en el paper d'una de les representacions de personatges en aquest joc.

Així, Xec Hellgard esperant per tu!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more