Marcadors

Heroes of Gaia

Noms alternatius: Heroes of Gaia

Aquesta estratègia - una altra obra mestra de Aeria Games. Molts jugadors diuen que els herois del joc de Gaia té molt a veure amb un dels favorits dels jugadors de la sèrie Disciples, però, de fet, aquest projecte té el seu propi encant individual i únic. El joc és molt interessant i capaç des del primer minut a seduir amb la seva trama. Gràfics bellament executats no poden deixar d'admirar i joc de qualitat només es duplica delit. En resum, si t'agrada l'estratègia en línia, llavors aquest joc - el que vostè necessita.

Amb Heroes of Gaia línia que vostè serà capaç d'explorar noves terres i la captura d'ells a mesura que construeixen els seus castells i edificis. Construït a partir dels recursos que regularment pot fer un benefici, encara que no estarà en el joc. Vostè serà capaç de reunir els recursos immediatament després de tornar a entrar en el joc. Vostè ha de construir el seu imperi, sent solteria. És a dir, l'esquena no serà un gran exèrcit, i tots els seus èxits, serà exclusivament sota els seus mèrits personals. Sigui guerrer prudent i savi, sempre tracti d'acostar millor a l'enemic. Vostè haurà de signar tractats de pau i aliances, per seguir lluitant i combat enemics - tots pel bé un dia parlant de tu com l'emperador més valent i poderós.

Aquest és un joc en línia, però a causa que ja ha d'estar preparat per al fet que es requerirà Heroes of Gaia registre per començar. La interfície del joc encara no està adaptat per a usuaris de parla anglès, però et confongui aquest fet no ha - controlar el joc tan simple que vostè serà capaç d'entendre'l, fins i tot sense l'ajuda del diccionari, incloent un formulari d'inscripció complet. Tingueu en compte, però, que abans del partit, haurà de descarregar i instal lar el Unity Web Player, el que ajudarà encara més a jugar sense problemes directament des del seu navegador.

Per començar el registre, premeu la tecla «Plat gratuït», que es troba a la part inferior de la pantalla del joc.

Abans d'obrir el formulari d'inscripció, omplir d'això, vostè pot començar a jugar a Heroes of Gaia. Seguiu les indicacions del sistema i ompliu tots els camps en l'ordre (que haurà d'especificar un nom i una contrasenya per entrar a l'oficina, i anotar la direcció d'una caixa electrònica).

Si ho desitja, pot passar per alt el procés de registre, autoritzat en el projecte, utilitzant les dades de la seva pàgina a Facebook. I si a això almenys una vegada has jugat el joc des Aeriya, llavors vostè no haurà de registrar per a tot - que hagi acabat amb això encara en la primera reunió amb el projecte.

Abans de començar a jugar el joc Heroes of Gaia, vostè haurà de triar un servidor de jocs. La seva principal tasca - per bombar i desenvolupar el seu caràcter, per aconseguir punts de victòria. El joc té diverses carreres importants de caràcters:

Persones.

Elfs.

Orcs.

Undead.

El projecte està a l'espera que més de 40 milions de jugadors de tot el món. Afanya't i demostrar la seva vàlua en el camp de batalla. Pot fer-ho ara mateix, perquè per jugar Heroes of Gaia GRATIS!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more