Marcadors

HullyWood

Noms alternatius: Holywood

Nlayn joc HullyWood - navegador gratuït basat en joc de rol, parodiant el veritable Hollywood. Aquesta és una oportunitat única d'experimentar la vida estel · lar amb totes les seves perspectives intrigants i trampes. HullyWood línia és una illa, on els amfitrions a, amb cara de son, en algunes situacions, però, en general, un cinema fresc jovial. Aquí furóncols activitats d'actuació i registre HullyWood vostè pot fer un membre. Amb els requisits del sistema i la connexió a Internet necessaris unir-se amb seguretat en aquest món virtual, ple d'humor. Per reproduir la línia necessitat HullyWood joc:

1) Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memòria 128 MB

4) Targeta de vídeo compatible amb DirectX

Registrar HullyWood - un procés ràpid i fàcil, que està omplint el formulari d'inscripció i seleccionar l'apariència de el personatge del joc. No cal descarregar i instal · lar el client de joc. Uneix-te a la HullyWood joc de la següent manera:

- S'introdueix el nom del personatge (login)

- Pensat i escrit password

- Contrasenya és confirmada per l'administració repetida

- Va entrar la vostra adreça de correu electrònic

- Poseu una marca que està d'acord amb els termes d'aquest projecte

Benvinguts a un divertit joc en línia HullyWood! Caminar per la senda del simple a la glòria estadístic superior. Sigui una Estrella Mega no és tan simple, però en realitat de veritat! En aquest món ple d'engany, l'odi, l'enveja i el poder dels diners és exactament tot depèn de vostè. No cal per perdre els nervis. El treball dur, per descomptat, no ha estat cancel · lat, però de vegades l'èxit en el joc depèn de la comprensió de manifestació. Venç als teus oponents poden utilitzar la resposta ràpida de la situació. I que per tant les seves accions no sempre serà just, però eficaç. Tot just conscient memoritzar guions llargs per res plom. A vegades pot ser molt més eficaç que un cop inesperat, com se sol dir per sota del cinturó. Així que no ser massa hipocondríac, recordi que els seus enemics són, de vegades, també, no et sobra. No obstant això, tot i que de tant en tant ha de prendre mesures dràstiques joc en línia HullyWood ofereix una opció de com en el seu conjunt serà el caràcter del seu personatge. En una illa abandonada presents:

- Superherois

- Supervillain

Hearted i Superherois respectables no deixar a ningú a l'estacada. Ja es tracti d'un gatet que miola planyívola en un arbre o una dona feble, que passa per una cruïlla perillosa - Superherois tots s'apressen al rescat.

Supervillain vénen a exactament el contrari. Molestar tots, a altres a crear tot tipus de problemes i molèsties a seguir endavant amb l'execució del pla, tot i els crits d'indignació dels altres - que és la base de la seva visió del món.

Però hi ha una altra categoria dels personatges del joc, que es converteix en una amenaça com superherois i supervillanos així. Ambient de tensió a l'illa es veu agreujada per l'atac inesperat exèrcits kinomonstrov que gestiona Supervrag Cthulhu. Aquestes criatures repugnants cap diferència que destrueixen. Per tant, tot i la constant oposició entre si, superherois i supervillanos tenen en els moments crítics de combinar els seus esforços.

Bàsicament HullyWood joc en línia - aquest sistema de lluita per torns clàssic. Vostè haurà de triar una posició per a carreres, i el resultat de la batalla depèn del grau de desenvolupament dels personatges i la sort de primària. I, tot i que es necessita molt d'esforç, el seu passatemps no es limita a una lluita constant. Inici de la reproducció HullyWood, trobareu una varietat de diferents classes. Haurà de comprar a les botigues del Boulevard, es molesten en treballs d'utilitat social (per exemple, farcits, decoracions), que es va celebrar audicions a productora cinematogràfica, assistint a classes d'actuació i més. Facis el que facis, vés amb compte amb la preservació de la pròpia actuació. També tingui cura d'un suport de l'etapa que ajuda a millorar el potencial de joc. Mostri la seva personalitat, i després es col · loca al sol que ens ha facilitat. És possible que molt aviat els seus esforços tindran èxit. Només cal pensar en l'agradable que és rebre un prestigiós premi o configurar la seva pròpia estrella al Carreró d'estrelles. Amb el temps, vostè pot fins i tot tenir la seva pròpia productora. Tot això és molt temptador, però jugar HullyWood, no necessita perdre vigilància. Pitjor competidors i tractar de fer alguna cosa desagradable per a vostè. Així que poden demostrar que no ets més que un jugador decent, i el millor del millor! HullyWood Joc en línia no només l'ajuda a sentir-se com un estel, però per obtenir el màxim gaudi de l'atzarosa vida brillant. Set, vestidor, berlines de luxe, multitud de fans, directors de comèdia desequilibrades i els productors estan a tot arreu! Tots aquests atributs de la vida de l'actor li farà oblidar el avorrit!

Juga el joc en línia vostè HullyWood els nivells. A més, hi ha subnivells. Els principiants en el joc no està en perill. Per al tercer nivell es pot assimilar amb seguretat, res de què preocupar-se. Però llavors la seva immunitat acaba. Augmentar el nivell de punts de popularitat que vostè guanya, la distribució del que passa al vestidor. I que cada nou nivell el joc es fa més difícil, però crec que les oportunitats atractives que s'ofereixen a vostè s'ho mereixen. Així que segurament seguirà al llarg de! Convenci que com més lluny se'n va, el joc més interessant!

Des de les qüestions plantejades l'ajudarà a entendre la informació de referència. Originalment traçat còmics i bell disseny al seu gust. En aquest estil de joc no té anàlegs. Valoreu vostè mateix els beneficis. Afanya't aquesta illa fascinant sota el sol tropical abrasador, i aviat s'adona que vostè no voldrà marxar. La paciència et gaming entusiasme i bona sort!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more