Marcadors

humanitat

Noms alternatius:

Humankind joc sobre el desenvolupament de civilitzacions i molt més. Amb certa similitud amb la coneguda línia de jocs, els desenvolupadors van aconseguir crear una obra mestra. Els gràfics aquí són força bons, però aquest no és el punt. La tasca del joc és crear i ajudar a desenvolupar una civilització, i només tu pots decidir de quines característiques estarà dotada.

Abans de començar a jugar a Humankind, hauràs de crear un avatar i després triar un emblema i colors de l'imperi. Aquesta aventura comença al Neolític. Controla persones primitives amb pells d'animals, explora el territori i recull aliments. Després de rebre les estrelles de l'època, podeu fer una ronda en desenvolupament. Es donen estrelles de l'època per completar determinades tasques, per exemple, augmentar la població al valor requerit, conquerir nous territoris, investigar les tecnologies necessàries i altres.

Quan passeu a una nova era, tindreu l'oportunitat de canviar la cultura de la vostra gent i aquesta és una opció molt interessant que us permet combinar diverses característiques úniques en les característiques de la població. La llista de cultures disponibles és individual per a cada època. El seu nombre supera el centenar, així que no els enumerarem tots aquí. Les cultures es divideixen en set tipus al joc, cadascun dels quals té el seu propi símbol.

  • Esteta estrella
  • Blat agrari
  • Builder Gear
  • Bandera expansionista
  • Moneda del comerciant
  • Espases militaristes
  • Àtom científic

Amb el canvi d'èpoques, es pot aconseguir una combinació única de característiques de la gent. Tanmateix, no és necessàriament possible fer-ho durant tot el joc per desenvolupar una civilització, però tampoc no li podeu donar habilitats addicionals. La teva civilització al mapa no està sola. La diplomàcia en el joc és molt interessant. Altres nacions poden ser hostils, amigues o desconfiar de tu. Els seus líders poden tenir por o adorar-te, i tu, per exemple, pots ser antipàtic amb algú. Les civilitzacions amigues poden contractar guerrers o fins i tot absorbir aquesta civilització sense vessar sang.

Hi ha edificis especials, edificis religiosos i meravelles del món al joc. Quan escolliu un projecte únic, no us haureu de preocupar que els veïns el construeixin primer, un cop feta la vostra elecció, esdevindrà indisponible per a tots els altres. La pestanya ideologia està present a les característiques de la teva civilització. Depèn de les decisions que prenguis en situacions especials. Les batalles i guerres poden ser interessants, però si no us agraden aquest tipus de coses, sempre podeu deixar que l'ordinador triï el mode automàtic. Val la pena recordar que l'ordinador no sempre fa la decisió correcta i és possible perdre allà on era molt possible guanyar.

Condueix el teu poble des del neolític fins a l'actualitat, o fins i tot mira el futur a la teva manera única. Decidiu en què centrar-vos. Pot ser la diplomàcia, el desenvolupament de la ciència, el comerç o nombroses batalles per nous territoris. Les possibilitats del joc són gairebé infinites. Encara que no sigui la civilització més forta, podeu trobar una nova terra inexplorada, establir-hi assentaments i obtenir un gran salt de desenvolupament per davant de tothom.

Descàrrega gratuïta de Humankind, malauradament, no tindrà èxit. Però podeu comprar el joc al pati de Steam o al lloc web oficial. El joc, sens dubte, mereix atenció. No ho dubtis, el destí de la civilització està a les teves mans, comença a jugar ara mateix!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more