Marcadors

IcedLand

Noms alternatius: Icedland

Icedland línia - brayzernaya lliure fantàstic joc que combina estratègia clàssica i econòmica. Aquest joc de rol de jocs en format de text. Format de text significa que no hi mòduls gràfics actius. Joc en línia Icedland és un món gelat després de la gran tribulació. Registrar Icedland et porta a 2091. Temps sever en què les persones que van sortir de son criogènic, tractant de sobreviure. Creació d'habitants de les ciutats hostils terrestres esforços inimaginables guanyen els seus recursos que són necessaris mitjans de subsistència. Icedland es pot jugar amb gairebé qualsevol ordinador. El més important és la presència d'aquests requisits del sistema:

1) Sistema Operatiu Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP;

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memòria 128 MB,

4) Compatible amb DirectX videoadaptor;

5) Connexió a Internet.

Descarregar arxius no han de jugar. Participa en el joc Icedland es produeix en el següent ordre:

- Nom d'usuari Introduït - el nom del joc

- Pensat contrasenya

- Correu electrònic

- Codi refós

Llavors, abans d'arribar a una finestra on el registre en línia Icedland sol · licita dades personals:

- Data de naixement

- Lloc de residència

- Planta

- ICQ

- Número de telèfon

Un cop completat aquest procés, s'obté un navegador GPS i un ganivet. És hora de despertar del somni criogènic, que va durar mig segle, i la sensació aclaparadora de les molèsties de la desorientació temporal, tracta d'adaptar-se la vida al món futur. En primer lloc vostè necessita per tenir cura de la font de fer diners. Joc en línia Icedland té la seva pròpia moneda - Ilex. Organitzar a guanyar una de les empreses o en l'estudi, després d'aprendre sobre la disponibilitat de llocs de treball. Per evitar sorpreses desagradables, sens dubte assegureu-vos que ha seleccionat la rendibilitat de l'empresa.

Juga el joc en línia Icedland necessitar caràcter bombament. Té cura de la millora d'aquestes característiques:

- Salut

- Força

- Intel · ligència

- Precisió

- Agilitat

- Art

- Estabilitat

Aprenentatge

- Habilitat

Salut, força, intel · ligència, precisió, agilitat - els paràmetres amb els que augmenten el seu joc millora. Com més gran sigui el grau de desenvolupament d'aquestes habilitats de combat, el Icedland més fàcil jugar sense por, que no és prou fort com per sobreviure en un món cruel. Habilitats Expert, d'estabilitat i d'aprenentatge relacionats amb els paràmetres econòmics i d'habilitat responsables de la lluita.

Joc en línia Icedland té un sistema ben desenvolupat de PvP. Els conflictes existents entre els habitants de la terra sovint condueixen a escaramusses de combat. A més de tant en tant ha de defensar-se dels atacs dels mutants i afí. Mutantes - similars als animals que són empeltats amb gens humans. Van ser utilitzats en el desenvolupament de la vacunació DPA. Ong són pàries de la societat i apareixen de sobte perquè pot sorgir del no-res. De fet, és els residents de ple dret Icedland, que li agradava l'ascetisme. Aixecar-se una vegada en el camí de l'existència aïllada, tornar a la vida civilitzada, que ja no tenen l'oportunitat.

Vostè serà capaç de participar en aquest tipus de combat: cos a cos, tir, precipitadament, sense pensar. També estan disponibles les batalles individuals i grupals, fins guerres corporatives.

Assortiment d'articles necessaris per jugar Icedland força diversa. Totes les coses estan dividits per categories:

1) Cold Steel

2) Les armes de foc

3) Accessoris d'arma

4) Armor

5) Sabates

6) Transport

7) Kits i estimulants

8) granades

9) Regals

10) Electrònica

11) Arts i inscrita

12) Parts i escombraries

Totes les coses tenen el seu propòsit especial. Armes que s'utilitzen només en cos a cos tall, però bastant barat. Tipus d'armes de foc tenen els seus pros i contres. Accessoris per a les armes són làser i mires òptiques, llançadors de granades. Es necessita armadura per protegir-se. Es crea per si mateix. Sabates usats en el combat. Transport en el joc té l'aire i el sòl. Farmacioles de primers auxilis l'ajudarà a restaurar la salut després de la baralla, i els estimulants s'usen directament en la preparació dels danys de la batalla. Arts i reposar registrat en fer comandes en els seus respectius directoris. Junk útil en crear elements. I els articles al seu torn, han de canviar la configuració d'alguns elements. Amb l'ajuda de regals que vostè pot assistir als que t'agraden.

En els combats, necessari per realitzar la recerca de feina. I per fer el seu viatge, utilitzant el mapa del joc, la ciutat i és DE Freeland. Feu excursions a explorar les extensions gelades de la terra. Creu-me, llavors serà capaç de sentir en aquest món còmode i segur!

Juga el joc en línia serà Icedland els nivells. Amb cada nou nivell Icedland obre grans perspectives per a tots els jugadors. Molts nivells en el joc (al voltant d'un centenar), així que abans pràcticament il · limitades oportunitats per al desenvolupament. Seguiu combat i el nivell econòmic. Ampliar gradualment descobrir profunda essència de la idea original del joc. Resum creure en el seu èxit i segur de ser capaç d'assolir nivells alts!

Descobriu l'atmosfera única del joc i convertir-se en el creador d'un nou futur meravellós! Sigui pacient i que sens dubte té sort!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more