Marcadors

Idle Heroes a PC

Noms alternatius: Els herois

Descarregueu Idle Heroes al PC: batalles per equips i no només

Game Idle Heroes és adequat per a aquells amants dels jocs de rol, però no els agrada realment fer una tasca al voltant del mapa i realitzar tasques. Aquí trobareu més de 300 herois diferents amb diferents habilitats, que podeu recollir en grup i anar fent petar monstres i caps. El joc no és avorrit, sinó més aviat addictiu durant molt de temps. Cada heroi és únic i té les seves pròpies habilitats i habilitats. La combinació adequada us permetrà crear un grup de batalla invencible.

Idle Heroes comença amb un parell de minuts d’entrenament. Us explicaran els fonaments bàsics del joc, les batalles, els tipus i atributs dels herois, la seva contractació i el seu bombeig. Així que aneu amb compte amb l’entrenament. A la fase inicial, no tindreu moltes oportunitats i funcions que s’obriran a les fases posteriors del joc. Us recomanem que comenceu ràpidament a augmentar el nivell del vostre compte. Característiques de la construcció:

 • Battle: envia equips d’herois a la batalla per completar l’auto-granja i lluitar amb els mobs. En batalles es pot obtenir experiència, perfums, or i equipament. Encara hi ha l'oportunitat d'obtenir un premi doble.
 • Test of the Brave: batalles constants amb jugadors en altres servidors de jocs. Reuneix un grup i uneix-te a la batalla. Tingueu en compte que després de cada etapa, la salut del vostre grup no es restablirà.
 • La Torre de l'oblit: hi ha diferents guàrdies dins de la torre, derrotar-los i obtenir masses pedres i equipament. En certs pisos, hi ha la possibilitat d’aconseguir un heroi amb 5 estrelles.
 • Arena
 • : lluita amb altres jugadors de la sorra. Guanya, obté punts i diamants gratis. La prova de campions s’obre el divendres: només n’hi hauria d’haver. Rebrà el premi principal digne de campió!
 • El cercle màgic és la manera més ràpida d’obtenir nous herois. Recolliu els cors o els scrolls més amics per trucar a un heroi gratuït. Quan el cercle s'omple d'energia, obtindreu automàticament un heroi de 5 *.
 • El cercle de la creació és l’única manera d’augmentar l’estelada d’un heroi. Reuneix els recursos i els materials necessaris per millorar.
 • Altar
 • : consumeix herois innecessaris. A canvi, obté l’esperit dels herois, les pedres del progrés de l’heroi, la pols i les pedres de l’ànima. Es poden intercanviar pedres d’ànima per herois a la botiga de reconstrucció. També es poden obtenir pedres dels paquets d'esdeveniments.
 • Forge: crea equips d’alt nivell per als teus personatges. Tingueu en compte que els equips que es troben a la forja no es mostren.
 • Lottery: recull monedes de loteria, fa girar el tambor i guanya premis valuosos.
 • Mercat negre
 • : aquí es poden comprar esperits d’herois, pedres de progrés dels herois, fragments d’herois, equipament, volutes de citació, bitllets d’arena i monedes de loteria.
 • Seer Tree: convoca herois d’un campament específic amb la joia de Seer. Herois de 4-5 estrelles. Aconsegueix fragments d'herois universals de 5 * també. Cada trucada dóna el desig addicional del visitant. Desitja permetre que l'heroi d'un campament canviés per un altre. Podeu canviar els herois de 4-5 estrelles.
 • Tavern: a la taverna, realitza tasques amb l’ajuda dels teus herois i obté recompensa. Les tasques tenen diferents dificultats. Tasca més difícil, recompensa més alta, però calen herois més poderosos per completar-la.

Tots els herois del joc pertanyen a diferents camps, dels quals 6 peces: foscor, fortalesa, abisme, bosc, ombra i llum. L’ombra i la llum tenen un bonus d’atac l’un contra l’altre, la resta de campaments que hi ha davant no tenen bonificacions. La foscor supera la fortalesa, la fortalesa batega l’abisme, l’abisme batega els anys, el bosc batega la foscor.

Idle Heroes - Esdeveniment únic de Pasqua - Ball de Pasqua

Utilitzeu un martell per trencar un ou i obtenir-ne un regal. Hi ha tres tipus de martells i ous:

 • Un martell de fusta trenca un ou comú; conté volutes de citació, malles d'or, monedes d'1m, parts de pells per a herois.
 • un martell daurat: un ou daurat; conté parts d’herois llegendaris, equips llegendaris i martells de diamants.
 • Martell de diamants
 • : un ou de diamant; conté només els millors herois, els mateixos equips i artefactes.

recompenses dignes, seguiu-hi!

Descàrrega de Idle Heroes és senzill, feu clic al botó verd, instal·leu l’emulador d’android BlueStacks i ja reproduïu Idle Heroes a Android.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more