Marcadors

Joc d'Empires

Noms alternatius: Joc d'Empires

Game Game of Empires: la lluita pel poder.

Middle Ages, amb tots els seus atributs representa el joc dels Empires. Els fanàtics de l’estratègia basada en torns es submergiran en l’ambient de cavallers, campanyes militars i gestes per la glòria del rei.

Dels primers anys de les tres potències s'enfronten com a enemics, aguditzant les seves espases i somiant amb derrocar els reis locals per conduir la terra combinada sota la seva bandera, per unir-se a ells com a territori neutral. Els enfrontaments implicats:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno si mateixos, els reis no volien arriscar-se en combat i contractar a Lords, que representaran els seus interessos. Trieu-vos una ciutat que confiï en una festa, contracta un exèrcit i doni vida al desig del vostre amo.

Game Empires us convida a tocar l'època més romàntica quan no falten aventures i pujades, el valor en el camp de batalla i els tornejos. Apreneu els matisos del joc per aprofitar totes les característiques de les joguines i moltes hores de diversió que heu proporcionat.

per contractar, construir i desenvolupar.

L'objectiu és clar: necessiteu explorar la terra i adjuntar-los al propi. Però és correcte i lluitar contra els vostres competidors i guanyar el que serà prou intel·ligent, enèrgic, valent i àgil. Això es pot aconseguir mitjançant la pràctica constant en campanyes, on certament es produiran enfrontaments amb les forces enemigues.

Podeu jugar al joc de jocs d’Empires, que utilitza fins a cinc cavallers i cadascun guanya la seva pròpia plantilla. Completar les missions de manera perfecta per millorar les característiques del comandant i de l'exèrcit. No us oblideu de millorar l'estructura de la ciutat: un serrador, mines, pedreres i altres que proporcionen el material necessari per a la producció d'equips de soldats. La riquesa de la ciutat està directament relacionada amb l'èxit dels cavallers, per la qual cosa és del vostre interès acumular diners i recursos.

La Edat Mitjana de

V va tenir una gran fe en el poder diví, i hauríeu de referir-se a ells com a arques reposades amb menjar o or. Però el recompte només no val la pena.

Tot per aconseguir l’objectiu.

bouts no poden dir-ho molt espectacular. Els oponents convergeixen en zones obertes frontalment. Cada unitat és per a un dels cavallers. Alternativament, els enemics van intercanviar atacs i l'exèrcit va morir. Quan es descompon completament al seu lloc, arriba un nou cavaller amb les seves forces. Aquest nivell hauria de donar suport i intentar millorar, per continuar guanyant per tots els punts.

Les funcions de joc

Estudis, arreglen les unitats en l'ordre correcte per mantenir els ingressos de la ciutat a un nivell alt, millorar els seus soldats, millorar els artefactes, comprar equips i us faran les delícies de l'èxit de combat.

aliats fiables en el joc del suport de iPlayer Empires en un moment de perill, i com més gran sigui el seu estat, més probabilitats l'ajudaràs posant els seus peus a tots els seus talents, incloent la gestió del gel, atacs contra el foc, màgia indomable.

Way del jugador travessa un vast territori marcat al mapa. Exploreu els seus racons i enemics, instal·lats a la terra de la bandera lliure, declarant part del Regne Unit. Tindreu una feina interessant i el camí no sembla avorrit. Harsh, però un món tan meravellós espera el seu governant, disposat a demostrar el poder, la saviesa, la cura, la visió i el talent del comandant.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more