Marcadors

Ikariam

Noms alternatius: Ikariam

Sol ardent, platja de sorra blanca i soroll suau del surf… En algun lloc del mar Mediterrani, en una petita illa, sorgeix una civilització. Sota el teu lideratge, aquest món experimentarà un temps de prosperitat i descobriment! Això és Ikariam en línia! Si voleu convertir-vos en qui convertirà aquesta petita illa en un poder poderós i començar a jugar al joc en línia Ikariam, heu de passar per un simple registre. El registre al joc Ikariam es produeix de la següent manera: a la pàgina oficial del joc feu clic a la columna Registre d'Ikariam i ompliu el vostre inici de sessió, correu electrònic, contrasenya al camp especialment designat i seleccioneu el món en què jugareu.

Després del registre d'Ikariam, rebràs un petit tros de terra, que s'haurà de transformar gradualment en un estat desenvolupat.

Hi ha cinc tipus de recursos a les illes mediterrànies:

  • marbre,
  • cristall,
  • sofre,
  • materials de construcció
  • vi.

Especialment a Ikariam en línia necessitareu materials de construcció per desenvolupar el terreny. Per tant, per descomptat, amplia la producció d'aquest recurs i envia treballadors per extreure'l.

Després d'obtenir tots els recursos necessaris per continuar, començareu l'etapa més interessant del joc. Jugar al joc Ikariam en línia és molt interessant per a aquells que els agrada desenvolupar i expandir ciutats. Amb l'ajuda de l'Acadèmia, realitzaràs investigacions, entrenaràs el teu exèrcit a la caserna i, un cop hagis construït un port comercial marítim i vaixells, podràs intercanviar recursos amb altres jugadors.

Per protegir la teva ciutat dels atacs de l'exèrcit enemic, has d'envoltar-la amb un mur alt. Els guerrers foners estan disponibles a les barraques i es poden contractar per vigilar la ciutat. Tan bon punt els afers de la ciutat millorin i el magatzem s'ompli de recursos, els atacs dels maltractats seran més freqüents. En aquest cas, queda reforçar la muralla si és possible i, havent contractat un exèrcit a la caserna, enviar-lo a la defensa de l'assentament. Després d'un temps, les batalles a alta mar estaran disponibles. Aquí, en cas de derrota, no perdràs la ciutat, sinó només alguns recursos valuosos.

Ikariam és un joc en línia on no pots estar al dia de totes les notícies i canvis. Per tant, sempre hi haurà quatre assessors al teu costat, que et mantindran al dia dels esdeveniments més importants. Els assessors assenyalen l'arribada de noves notícies amb llums brillants.

El joc en línia Ikariam està ple de funcions diferents per ajudar-te a desenvolupar el teu imperi. Els teus científics faran molts descobriments en el camp de la ciència. Inventaran equipament militar complex, descobriran noves tecnologies i armes. El joc és gratuït, però hi ha serveis de pagament, com ara la compra d'Ambrosia, per al qual podeu comprar un compte Ikariam PLUS Premium. La compra d'aquest compte us permetrà ampliar el control i la visibilitat sobre la ciutat. Amb l'ajuda de l'ambrosia, podeu augmentar la producció de recursos en un 20% en set dies.

Com més desenvolupeu el vostre assentament, més augmentarà la seva població. Això al seu torn us permetrà augmentar el nombre de treballadors i científics. Perquè la població continuï creixent, caldrà controlar el nivell de felicitat de la gent de l'Ajuntament. Per mantenir aquest nivell, cal construir institucions on els residents puguin satisfer les seves necessitats. Per comoditat, pots canviar la visió general del joc; tens accés a un mapa de la ciutat, l'illa i el món sencer.

Jugar a Ikariam serà convenient per als jugadors casuals, ja que la vida a la ciutat està en ple desenvolupament fins i tot sense la teva presència constant. Així que la vostra participació constant en el procés de joc no és necessària; el treball als pobles continuarà tot el temps.

El joc Ikariam en línia dóna la benvinguda al joc cooperatiu. Pots cooperar amb altres jugadors fent aliances i formant aliances. Aquesta cooperació és beneficiosa per a ambdues parts: podeu establir comerç, atacar enemics amb els vostres aliats i colonitzar illes senceres. Però aneu amb compte: cada missió d'espia es pot exposar i el bàndol enemic descobrirà qui va contractar l'espia.

Ikariam val la pena jugar! Ara la idea de desenvolupar el teu propi imperi és molt popular. A més, passar el temps d'aquesta manera és relaxant!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more