Marcadors

Impacte hivern

Noms alternatius: Impacte hivern
Joc d'hivern d'impacte

: Catàstrofe mundial

Els autors de llibres, pel·lícules i jocs provoquen constantment el tema del post-apocalipsi. El desenvolupen, cada vegada que surten d'un nou costat, conviden els espectadors, lectors o jugadors a convertir-se en còmplices, o més aviat, a protagonistes, experimentant aventures per compte propi. Quines decisions en una situació de desastre seran correctes i podreu trobar les respostes adequades i fer les accions necessàries? Impacte del joc d'hivern del desenvolupador i editor en una empresa d'una sola persona. Mojo Bones posa els jugadors en una situació en què les seves accions tenen un impacte directe en esdeveniments futurs.

30 dies de supervivència.

"Impacte de l'hivern" perquè puguis traduir el títol original. Frost va encadenar tot el que hi havia al voltant, caient al sòl quan un asteroide es va espatllar. Això va conduir a una disminució global de la temperatura, gairebé tots els animals i persones van morir. Només un grapat de supervivents van trobar refugi en una església en ruïnes, i la resta està enterrada sota una espessa capa de gel.

Quan comences a jugar Impact Winter, actuaràs en nom de l'heroi que s'acompanya d'un avió volant. El drone va rebre un senyal feble de que un equip de rescat venia a la ciutat, però només podia arribar al lloc després de 30 dies. Aquest és el moment que hem de mantenir a tota costa i ajudar a la resta.

Història de l'hivern més llarg.

Per esdevenir un participant en l'esdeveniment, necessiteu descarregar Impact Winter. Actueu ara, recordant la missió principal d'esperar als salvadors. Un dia es reunirà amb un grup de persones i es convertirà en el seu líder. No es pot dir que obriràs sense cap dubte, però sens dubte tindrà una influència sobre ells, encara que això haurà d'aprendre.

  • Els supervivents tenen coneixements i habilitats úniques que seran útils per resoldre certs problemes.
  • La gent es desaconsella i no vol fer res. El vostre treball és mantenir la moral alta.

Periòdicament, la situació és complicada, perquè les condicions meteorològiques continuen empitjorant. Sentint fam i fred, qualsevol persona es trencarà, però una vegada que això passi, la humanitat perdrà. Intenta trobar una manera de donar suport a l'esperança del millor per a tots els membres de l'equip, sense permetre que el nivell d'ànim caigui per sota de zero.

Per jugar amb èxit amb Impact Winter, cal explorar el món com és ara. Són ruïnes, però hi ha coses útils i ocultes que segurament es poden utilitzar. Podria ser qualsevol cosa:

  • Food
  • Clothing
  • Fulls
  • Partits
  • Comprovadors llums
  • Armes de foc

Qualsevol detall pot tenir un paper important una vegada. Sigues creatiu, i del no-res, neixerà alguna cosa. El perill s'escolta a cada pas, especialment a la nit, quan els gossos salvatges o les bandes de marauders van a caçar. El millor és no intercalar-se amb ells, però si es van conèixer, no tindria gens de tenir una arma amb un conjunt de municions de reserva.

Comprar Impact Winter - està absolutament exactament sostingut en el marc del gènere d'aventura de supervivència. Els fanàtics d'aquestes proves aniran a conquerir l'espai desglossat de la metròpolis una vegada bella. Aquest és un repte per a un home civilitzat que ha perdut l'hàbit de lluitar per la seva pròpia vida sense l'ajuda de l'exèrcit, la policia i altres serveis.

En assumir el paper de líder, no tothom podrà justificar aquest títol. Les comandes ja no funcionen, i només podeu confiar en la confiança i l'autoritat, que encara no s'han guanyat per accions deliberades. Interactuant amb els personatges, trobareu el millor enfocament de tothom per mantenir la moral o no. Però recordeu que només podeu sobreviure junts.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more