Marcadors

IMVU

Noms alternatius: IMVU

Realment mestresses xatejar en directe i, sovint disposats a conèixer gent nova, però el joc és només per a vostè IMVU. Per aquest projecte s'ha unit a més de vuitanta milions de persones d'arreu de la Terra i participar activament. Per participar en el joc hi ha que qualsevol restricció respecte al lloc de residència i el lloc. Imagineu, es pot admirar una gran poc lloc per reunir-se i parlar en un format de 3 D . Cadascun dels participants en el joc que no volen, ser capaç de donar preferència al personatge que li agrada a ell i després que s'ha de conèixer gent nova interessants. I després hi ha la probabilitat que sigui en el joc en línia IMVU pots conèixer a la teva ànima bessona. I perquè el avorreix vostè no ha de patir! Quan no es registra en el dia oa la nit, trobarà en aquest joc, algú amb qui parlar i ser capaç de passar una bona estona. En aquest programa, hi ha una botiga especial. Aquests són només un punt de vista dels noms, s'adona que només es pot passar després de l'autorització. Per anar obrint el seu interès en aquest projecte li dirà una mica sobre el tipus de producte que tingui més de deu milions i utilitzat constantment pels altres participants en el joc. Temptadora perspectiva, però, no?

Ja hem comentat sobre el fet que es necessita, així com en un altre registre de joc en línia. Es requereix el registre del joc IMVU iniciar correctament. Només es permet l'administració d'aquest projecte per registrar-se en un dels llocs de xarxes socials com Facebook, Tweeter, Google o qualsevol altre.

Però si vostè no ha registrat anteriorment en més d'un d'aquests serveis socials. xarxes o no volen vincular el compte a aquest joc vostè haurà d'introduir les dades en el formulari de registre. Per iniciar el registre, feu clic a l'enllaç titulat « Seleccioneu [_3_ ] la seva lliure avatar ».

I després, al davant dels seus ulls sembla una pàgina amb un formulari a través del qual vostè haurà d'establir el seu propi compte, per registrar el projecte i procedir a jugar IMVU. Al principi, vostè està obligat a donar preferència a l'aparença del seu futur heroi. La seva atenció sempre sistema de diverses formes, homes i dones. Donar preferència a la seva aparença, que és més bonica i fa clic, marcant la casella. Durant el joc, si ho desitja, pot canviar la imatge del personatge amb aquesta visita la botiga.

Línia « Seleccioneu la seva avatar nom » Vostè haurà d'especificar El seu sobrenom de joc pel qual es reconeixerà als jugadors.

Línia continuació haurà de venir i escriure el seu codi secret per arribar a un especial per a aquest joc. I en la línia següent, duplicar per confirmar l'ortografia. Això és necessari per poder jugar el joc IMVU inofensius i no et preocupis pel que la seva compte pot ser hacker. El codi utilitza nombres i símbols.

La següent línia escrigui el seu correu electrònic, que està utilitzant. I a continuació, seleccioneu les dates de naixement.

El següent registre des del punt dels personatges que estan a sobre per confirmar que vostè és una persona i no un robot, seleccioneu la casella de verificació per rebre notícies de joc, i feu clic a " [_3_ ] Crear IMVU compte », d'acord amb les regles del joc.

Poseu el client del joc en el seu PC i començar a jugar IMVU lliure.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more