Marcadors

Infinuum

Noms alternatius: Infinuum

Infinuum en línia - és un joc de fantasia navegador amb excel.lents gràfics, varietat de personatges, el sistema de batalla original, i un món enorme joc amb diverses ubicacions.

El joc es basa en la confrontació entre dues grans potències: a Kraftlanda tecnològicament avançat els habitants confiar en la força dels seus braços i protecció de l'armadura, i amb poderosos encanteris de combat escola Elliari màgia, que els partidaris prefereixen usar en combat i llampecs pilotes de foc. Trieu el que més a prop - armes o màgia?

En Infinuum es pot jugar a través del navegador, però en un nivell baix de connexions Internet d'alta velocitat per a un joc complet, es recomana instal · lar el client. Alhora, el joc en línia Infinuum té els següents requisits de sistema: Celeron 1 GHz, 512 MB de RAM, 100 Mb d'espai en disc dur, Adobe Flash Player 10.

Per començar a jugar el joc en línia Infinuum Ha registrar-se al Infinuum joc. Registrar Infinuum preveu el correu de la bústia de recursos. ru. En cas contrari, feu clic al registre Infinuum al quadre de diàleg, introdueixi les seves dades, el nom de la bústia de correu i contrasenya.

A l'entrar en el joc, es passa a un breu curs de formació per tal de dominar el principi de fer les baralles, articles de la compra a la botiga, es mou entre les localitats.

Cada país està representat per quatre classes de personatges, les seves característiques diferents. Bronemaster tenir kraftlandtsev i bàrbar tenir elliari - bona protecció, però tenen habilitats mitjanes en el cos a cos. Assassí i Assassí - tenen l'avantatge d'atac ràpid, però molt vulnerable. Ranger i Mag són per distància. Armero i Druid pot substituir qualsevol lluitador, ja que tenen la mateixa capacitat per a totes les altres classes. Canvieu la distribució de les característiques del personatge no es pot, que dependrà de la classe del nivell actual, armadures i efectes operatius.

No té sentit afanyar immediatament a la batalla, és desitjable obtenir un novell habilitats diferents. Per exemple, aprendre professió útil - armer, farmacèutic o alquimista. El desenvolupament professional s'enfortirà encara més el seu caràcter. Per obtenir la professió haurà de realitzar una tasca especial. I, en general, per tal de fer que el seu personatge podria créixer i arribar a nous nivells, cal fer una varietat de missions: matar monstres, participar en concursos, protegir les caravanes. Tot això succeeix en la gran majoria del món del joc. Per moure entre ubicacions són portals especials. En qualsevol d'una varietat de llocs colorits, vostè pot trobar un yeti troll de dents de sabre o un drac. Per cert, la caça del drac és molt lucratiu, encara que una mica perillós.

Nivell 3 Assolir, vostè serà capaç de triar el camí de desenvolupament dels personatges, d'unir-se a la secta Klirikanov adoració a Déu i usar màgia curativa o culte Malefic aplicar les malediccions i la màgia negre. I de fet, en ambdós casos, vostè obtindrà un munt de característiques i habilitats. Després del nivell 5, vostè pot aconseguir una reputació follets caçadors que li donarà un avantatge especial en el joc.

Infinuum joc en línia amb un sistema de batalla bastant interessant. Les batalles es poden dur a terme com un-a-un, i amb la participació de diversos jugadors. Totes les batalles tenen lloc en un lloc especial i li requereixen per dur a terme certes accions. Lluita és de naturalesa gradual i no té tàctiques especials que necessiten potència de càlcul i la direcció de l'impacte. Si l'enemic armat només amb cos a cos, té sentit estar a la defensiva, i si es pot disparar des de lluny, el millor és seguir endavant i atacar.

Així que jugar Infinuum recomanable per a aquells que se senten atrets per les missions, el joc els donarà Infinuum en línia en gran quantitat i varietat.

També jugar el Infinuum línia joc - és participar en concursos, crear clans, o simplement xerrar.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more