Marcadors

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Noms alternatius: Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Processador: Pentium II 350

RAM: 128 MB

Video

Star Wars: Jedi Knight: - ". Star Wars" Jedi Outcast la segona part d'un dels jocs d'ordinador més populars en base als motius de l'univers de Star Wars: Jedi Knight és a diferència dels shooters convencionals, perquè aquí el jugador són les armes disponibles són no només a llarg termini, però els sabres de llum, així que vostè pot utilitzar la Força en l'enfrontament amb l'enemic.

Parcela Star Wars: Jedi Knight 2

El joc té lloc dos anys després de la finalització dels esdeveniments de la primera part del joc. El protagonista Kyle Katarn, tement novament sucumbir al costat fosc de la força, renúncia a les seves habilitats i llança el seu sabre de llum. El protagonista de Star Wars: Jedi Knight: Jedi Outcast decideix tornar a la professió de les tropes mercenàries que ajuden a la Nova República per acabar les últimes restes de les forces imperials. Durant una de les missions, Kyle va enviar, acompanyat pel seu vell amic Jan Ors un dels planetes rebels, on es reuneixen Desann Jedi Fosc, qui va aprendre el guanyador Kyle Jerec i segresta a Jen. Tractant de salvar el seu company, Kyle concedeix a Dessanu batalla utilitzat contra ell Silas i el seu amic mor. Oklemavshis Kyle està furiós i es va a la vall dels Jedi per recuperar la força. El protagonista torna al santuari interior de Star Wars, l'Acadèmia Jedi, segona generació que ja ha preparat nosaltres sabem Luke Skywalker. Això hauria Kyle recollir la seva espasa, va deixar per a la seva custòdia. A partir d'aquest moment comença la seva recerca de la Jedi Fosca Dessau, que el portarà a través de tots els mons de Star Wars: Jedi Knight 2.

Aparença

Joc Evaluació especial mereix el seu component visual està ple d'efectes especials al · lucinants i models dels personatges ben dissenyats. Tot, absolutament tot al Star Wars: Jedi Academy 2 es manté en el nivell més alt, des del heroi i acabant soldats d'assalt imperials ordinaris. Sota un model dels personatges del joc i el moviment realitzat. El joc val la pena jugar fins i tot només per tal de veure com vola amb gràcia per l'explosió d'termogranate, atac com febre dotzena passat trets desintegradors. El so és també fins a la marca i totes les delícies visuals es duplicarà gran banda sonora, que afecta tot, fins i tot el ressò del que va passar prop de la pistola de feix.

Si s'arriba amb la força

Joc de Star Wars: Jedi Knight veritable transformació, un cop a les mans de la protagonista perd sabre pistola reemplaçament de combat. Hi haurà una velocitat de determinar i de vapor que flueix, moviments gràcils, però privar fins i tot seriosament beneficis en una quantitat superior a la del grup enemic. Tot això va acompanyat de salts magnífics i salts mortals, tombarelles i combinacions dels llamps. Habilitats protagonista va creixent al llarg del joc i el nombre de temps disponibles, trucs i piruetes acrobàtiques amb ell. En comparació amb la primera part del sistema de recollida de partícules desaparèixer Forces dels cadàvers dels enemics caiguts, Kyle ara poden generar energia en si, que és necessària per a un temps d'usar les seves habilitats. La baralla més emocionant estarà esperant per vostè a la batalla amb els rebels Jedi, pel que no passen totes les forces en les batalles amb les tropes d'assalt simples.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more