Marcadors

Matant el pis 2

Noms alternatius: Killing Floor 2, KF2, KF 2

Game Killing Floor 2: un contra l'exèrcit de zombies.

en maig de 2014 Tripwire Interactive - desenvolupador i editor, ha publicat l'anunci del gènere de llançament de la persona líder en la direcció de l'horror, i el 21. 04. 2015 Va aparèixer en el primer accés al joc Killing Floor 2. Els treballs en curs per a l'any van ser tres, i els jugadors poden descarregar Killing Floor 2 amb nous personatges, àrees, armes i habilitats.

Utilitzant l'Unreal Engine 3, l'editor ofereix descarregar Killing Floor 2 per a la PC, però va afirmar que l'opció de PlayStation 4 també s'està preparant per al seu llançament.

Altres característiques del joc inclouen modes d'un sol usuari / multiusuari i interfície russa, mentre que la veu segueix sent l'idioma anglès.

La història i els moments del joc.

Killing Floor 2 continua desenvolupant el tema de la sèrie anterior, i una vegada més els jugadors es converteixen en una trampa mortal. Un mes després dels esdeveniments recents, i allà estàs al mig dels infectats a Europa. Experiments científics Horzine Biotech Corporation va donar un fracàs, i va prendre els carrers zombie Toli toli clons. Són guiats per la set de sang i assassinat i aturen la invasió dels monstres només poden armes.

Necessitem una acció radical per restablir l'ordre a les zones contaminades, i la connexió no funciona, l'exèrcit es va dispersar, el govern no s'ha enfrontat a la situació i també s'ha anat. Per tot arreu, el caos i els pocs supervivents esperen ajudar a l'heroi, que segurament apareixerà quan es posi molt malament.

Superman que no té por d'entrar als llocs més contaminats, el punt més calent i destruir als enemics de la humanitat totes les armes disponibles, destinades a convertir-se en vostè. L'engranatge es troba amb armes de foc i es pot utilitzar en combats tancats. Per descomptat, els monstres a la badia són massa perillosos, però és inevitable que la munició s'apagués.

La zona d'investigació i despullament és enorme i continua creixent. Ara disponible 8 targetes:

Igrokam es pot combinar en grups de fins a 6 persones, netejant el mapa per mutants i patrons.

 • Biobiòtics Lab
 • Volter Manor
 • Burning Paris
 • Punt d'evacuació
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Black Forest
 • Catacombs

En primer lloc apareixen diverses onades d'atacs mutants, i només si es reflecteixen, hi ha el principal enemic. Amb cada nova lluita "marea" es fa més difícil augmenta el nombre d'enemics, entre ells noves formes, que són més difícils de destruir.

per fer front a la nova plaga, es veu al comerç una vegada que reflecteixen una nova onada de mutants per adquirir armes més letals i protecció contra el contacte directe. Immediatament hi ha altres coses útils, capaços de donar suport a les forces en cas de lesions per ajudar a navegar pel terreny i altres coses.

Hi ha una qüestió de diners, perquè el comerciant no és Santa, el regal i no dóna res. Els diners per a vostè no serà un problema si el martell assassinat a cada mutante li proporcionarà ingressos i experiència valuosa.

Un altre punt que hem de recordar, anar a la caça no esperen una multitud enorme, ràpidament submergiràs tots els enemics i els zagrebets moolah. Com més gran és la vostra empresa, l'exèrcit de zombis més nombrosos i els caps són més greus. No és destruir el principal cap del joc Killing Floor 2 a la PC, el joc ha acabat. Les diferències en la versió multijugador i la fletxa de mode no estan soles, només per haver de matar monstres.

Requisits mínims del sistema

 • OS: Windows Vista / 7/8 (64 bits)
 • OP 4 Gb
 • Processor: Intel Core i5-2500 / AMD FX- 8320
 • Targeta
 • Zvukovaya: compatible amb DirectX 9. 0c
 • Targeta de vídeo
 • : GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870
 • Espai: 17 Gb
 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more