Marcadors

Reis Edat

Noms alternatius: Age of Kings

En Reis Edat joc de taula és tots els fans d'estratègies en línia, i en especial les persones que estan bojos per l'Edat, cavallers i castells Orient. Aquí es convertirà en un rei i ser capaç de creuar espases en les guerres feudals amb altres jugadors en línia. Converteix-te en un poderós i amb la seva autorització serà erigit pobles nous i vells buidats.

Per jugar el joc de reis Edat línia ha de ser passat simple registre en el joc de reis Edat. Només cal:

1. Seleccioneu el nom d'usuari.

2. Seleccioneu la nova contrasenya que només vostè conegui.

3. Introduïu el vostre adreça de correu electrònic.

4. Confirmació de la seva acceptació dels termes i condicions i la protecció de dades.

5. A partir de llavors, a la seva adreça de correu electrònic s'enviarà un correu electrònic del joc i fent clic a l'enllaç de la carta de començar a jugar el joc en línia de Kings Age.

Un cop finalitzada la comprovació Reis Edat, ha de triar el món (mapa) que s'iniciarà el desenvolupament de la seva ciutat. Les principals diferències en els mapes que tenen mapes per a novells i jugadors experimentats. Atès que encara no s'ha desenvolupat de la ciutat i de la seva experiència en la construcció d'un millor tria jugar el mapa Reis Edat per a novells. Els altres jugadors en aquest mapa són adequats per al seu nivell.

Joc en línia Reis Edat comença per a vostè com un governant amb un petit castell i els seus voltants diverses hectàrees de terra de la sang, on encara alguns elenc de la seva extracció de recursos tracte. Ara a determinar si aquestes terres transformades a la magnífica capital del seu regne.

Castell és el cor de la seva liquidació. Com més gran sigui el pany nivell tens, més ràpida serà la construcció al seu territori. Quan el seu castell arriba a nivell 15, podràs enderrocar edificis.

Joc Reis Edat realitza una mica de realisme en termes del que no es pot acumular sense parar els recursos. Està limitat per la grandària del seu magatzem. La major capacitat d'emmagatzematge, més recursos es poden guardar. Si el dipòsit està ple, deixi d'extracció de recursos.

En Reis Edat línia el desenvolupament dels seus edificis per a l'extracció de recursos (serradora, pedrera, mina per a l'extracció de mineral, molí) És millor creixement d'aquests recursos per a la seva magatzem.

De la mateixa manera, en el curs del desenvolupament de la ciutat estarà a disposició dels edificis, com ara:

Refugi. En aquest cas, els subjectes poden amagar-se dels atacs enemics i salvar alguns dels recursos.

Caserna. Aquí fa el reclutament de soldats i enviar-los a la guerra. Com més alt sigui el nivell de les casernes, els més forts als seus soldats.

Muralla de la ciutat. Quan ataques el castell enemic millora les capacitats de combat de les tropes.

Versió. Després de marcar animals de càrrega per a les caravanes per enfortir els llaços comercials.

Market. Al mercat es poden comprar diferents mercaderies i enviar caravanes carregades. Com més gran sigui el mercat, més caravanes.

Alquimista. Aquí va el desenvolupament de tot tipus de coses rares, però, útil al seu regne.

Memorial. Es tracta d'una estàtua al centre de la població, que es pot construir només si ha tots els edificis han arribat al seu nivell màxim. Amb una enorme estàtua - que augmenta la seguretat de les seves tropes al castell en el 50%.

Reis Joc Age Online li proporciona opcions flexibles de tropes. Cada unitat té les seves pròpies habilitats i especialització.

Si vostè està curt de diners i temps per preparar l'exèrcit qualitat, vostè pot recórrer a la contractació dels agricultors. Per si sols, són molt febles, però a causa del seu gran nombre i una millora en la protecció del castell, poden estalviar difícil situació.

Llança no és molt forta contra altres grups de senderisme, però bé contra cavallers muntats. Templers - soldats del carrer amb espases. Molt perillós per a altres grups de senderisme. Els arquers són sempre com un paper de suport. També hi ha un boig. Unitats de cavalleria Knightly necessaris per cops ràpids i trituració.

Per al reconeixement de les forces enemigues, pot contractar els serveis d'espies. Per als tancaments d'assalt en el joc i va proporcionar una catapulta ram (trebushe).

La seva fortalesa serà glorificat per tot el regne en línia gràcies a les seves exitoses campanyes i caravanes comercials van arribar a les parts més remotes del món i portaran amb si una riquesa incalculable. El seu nom s'esmenta amb admiració i respecte. Reis xec Edat esperant per tu!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more