Marcadors

Generositat del Rei

Noms alternatius: Generositat del Rei

Bounty Rei - joc d'ordinador per torns. El primer joc d'estratègia i de rol llançat l'any 1990 i, en una sèrie de jocs populars en el gènere de la fantasia. Bounty joc de King que a primera vista pot semblar res per cridar l'atenció. Però si vostè encara el mira, t'adones que l'únic lloc on pot familiaritzar-se amb l'existència d'un caràcter fantàstic tan interessant com un víking. Llegenda Bounty joc del rei dels herois de la ficció.

Això és quan vostè està llegint i mirant a tota la informació disponible d'aquest joc de decidir jugar, vostè haurà de visitar el lloc en el qual se li donarà l'oportunitat de jugar Bounty descàrrega de King. Bounty joc descàrrega del Rei serà cosa bastant fàcil de mantenir en presència de tal programa o descàrrega de torrent.

L'essència del joc Bounty Rei és les seves batalles amb personatges malvats enemics, com monstres durant la seva putishestviya. Tota l'acció té lloc en el territori d'Endor en Darion. El joc de reis Bounty, és estàndard per a qualsevol joc d'ordinador, en el principi requereix la creació i selecció del teu personatge. Aquí cal pensar bé com l'estat de selecció del personatge afecta a tota la seva jugabilitat. En primer lloc, anem a conèixer les característiques de cadascuna de les propostes.

Recentment, una sèrie de jocs del Rei Bounty versió actualitzada d'una nova sèrie anomenada del Rei Bounty Guerrero Nord. Aquí tens una selecció de tres caràcters:

• Víking;

• Skald;

• Magus.

Viking - el camp de batalla principal qualitativa principal i única, que està creixent més ràpid que qualsevol defensa i atac. A més, només en presència d'un fenomen tan particular del nord de la resistència i la ràbia absoluta. Pel que és causant greus danys a l'enemic, amb gairebé cap té Pastera.

Skald - a més que - la possessió de la màgia. La seva força està en la lluita contra l'estat d'ànim i el nombre de tropes, que enriqueix la força com el millor líder, la màgia. Ell també té un poder de resurrecció i tractar els ferits.

Magus - també té l'habilitat de màgia - runa. Aquest personatge no es basa en la força o l'exèrcit, que espera només per saviesa i profund efecte. Només a la seva disposició la capacitat - més alta màgia i l'alquímia. Magus guiada solucions tàctiques, pensatiu per guanyar aliats i enemics que debiliten o simplement aixafar l'enemic flux de la màgia.

En el joc de Kings Bounty és interessant i entretingut. Però els jugadors masculins podran gaudir de les imatges dels personatges - companys, existents per protegir el protagonista - les valquíries. Aquí pots conèixer i fins i tot gnoms, que vostè estarà protegit. Vostè estarà en el camí per visitar els mercats i botigues, es tracta de caràcters que no afecten en particular a la jugabilitat.

Bounty Joc King va fer longitudinalment en els gràfics d'alta qualitat, sobretot si tenim en compte la recent sèrie de jocs. música també ofert, que només posa l'accent en la naturalesa del joc amb èxit.

Podeu començar a la jugabilitat. Persones indefenses manifestació del seu valor i la seva ajuda d'espera. Bon joc!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more