Marcadors

Knight Online

Noms alternatius: Knight Online

Nou joc Knight Online es diferencia d'altres jocs en línia que va jugar un enorme paper que les relacions humanes. A primera vista d'altres projectes en línia, això no es diferencia, l'única diferència serà notable després del partit. És un joc multijugador en línia en què es troba un gran nombre de tasques i missions, que es pot realitzar el propi usuari, o convidar a un amic per ajudar-lo. Són desenvolupadors coreans del projecte IT -mestre. Cal destacar que tots els realitza en el nivell més alt, i el joc era en realitat decent. Preciosos gràfics, pròpia "highlight", extraordinària jugabilitat, el treball en equip - un preciós conjunt de qualitats que poden interessar a qualsevol jugador.

De fet, molts gemyerov de tot el món ja han aconseguit prestar atenció a Knight Online i va començar a bombar en el projecte, en referència a amics i coneguts als esforços col · lectius per assolir els seus objectius. Dit sigui de passada, és una col · lectivitat i el mateix "plat fort" del joc. Vostè igual que en la majoria dels altres projectes interactius haurà de tractar de millorar el seu nivell per dur a terme la tasca i rebre diversos premis i artefactes esforçar-se per guanyar el primer lloc en el rànquing. Però això no és tot. Vostè també ha d'ajudar els altres jugadors a desenvolupar les seves habilitats i passar la missió, el bombament dels nivells i aconseguir l'èxit. L'assistència mútua i les relacions humanes d'amistat es valora molt més alta que la millora de la imatge del teu personatge, comprar articles costosos i armes.

Atès que aquest article estem parlant d'aquest projecte en línia, és fàcil endevinar que, com en la majoria dels jocs en línia, registre Knight Online cal estar segur de començar el joc. Fins ara, els jocs en línia no poden trobar una paraula en rus, però no té pressa per estar espantat. Vostè és un jugador experimentat, que ha vist molts jocs en línia, de manera que tractar amb ell es pot projectar fàcilment en un nivell intuïtiu (si vols, perquè sempre es pot usar un diccionari o traductor integrat en el navegador).

1. Per al procés de registre podria començar, haurà de seguir l'enllaç « Registra't fins » , que es troba a la part superior dreta de la pàgina principal del projecte.

2. Veuràs un formulari per al registre d'un nou usuari, després de les quals vostè pot omplir en l'inici jugar Knight Online . Llegiu amb cura les puntes per tal de l'administració i completar tots els camps.

3. Una vegada que s'envia el formulari, vostè haurà de descarregar l'arxiu per a l'arxiu d'instal · lació del sistema operatiu client de joc en línia.

Ara que vostè pot lliurement per reproduir el joc Knight Online , vostè experimentarà la manera més interessant « Massive Guerra » en acció. Vostè haurà de pre-escollir un de la xarxa de distribució

1. El Morad .

2. Home .

3. Orc.

4. Karus .

I recordi, el joc Knight World Online puguis amb els teus amics, per aconseguir l'èxit i el reconeixement!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more