Marcadors

Fidelitat: cavallers i princeses

Noms alternatius: Cavallers i núvies

Per presentar-se en un bell castell medieval o participar en un torneig, sentir l'esperit del romanticisme i conèixer la noblesa dels cavallers ja és real, perquè això li diu al joc Lleialtat: cavallers i princesa.

El teu paper en el joc

fabricants de joguines es van adonar no només d'una trama, interessant per a ambdós sexes, sinó que també els van obligar a contactar-se. I com més s'apropa la conversa, mentre els jugadors estaran en Lealtad: el joc de Cavallers i la Princesa, més tangible és el resultat positiu.

Escull qui seràs: un príncep o una princesa. Cada personatge té un paper important en aquest món virtual:

  • Les noies centrades en dones cuiden el jardí i la granja, preparen els aliments. Això contradiu les idees que prevalen sobre les princeses, que se suposa que només són capritxoses, que ballen a les boles i que diuen als pretendents acertijos astutament nocius, però no discuteixen amb els autors.
  • Novetats Els homes joves passen la major part del seu temps en un campament militar, perfeccionant les seves habilitats cavalleristes amb la finalitat de donar protecció a la jove i bella donzella.

Ambdós personatges han de realitzar les tasques que se'ls assignen, però també hi ha moments d'unificació:

  • Potencieu les vostres característiques
  • Desenvolupar territori
  • Obteniu un benefici
  • Col·lecció col·leccions
  • Interactuar entre ells

Què és millor és una qüestió d'honor del teu heroi

B Fidelitat: es necessiten inscripcions de Cavallers i Princeses, ja que el joc està basat en navegador. Després de passar per un procediment senzill, passareu a formar part d'un món màgic on us esperen descobriments agradables.

Princess cultivarà bestiar, collites de collita, prepara plats, decoreu la finca i fins i tot feu manualitats. Però aquestes simples activitats només reforçaran la simpatia entre els cavallers, la qual cosa els garanteix certs beneficis.

cavallers competeixen en la demostració de coratge i força en els torneigs i prefereixen els llits del campament militar a llits de plomes suaus. A poc a poc, es desgasten les seves armadures i armes, i cal actualitzar-les comprant en una botiga o forjant.

Benefici de la relació

Vostè no pot estar fora de contacte amb el sexe oposat, si vol avançar i aconseguir alguna cosa en el joc Lleialtat: els Cavallers i la Princesa iPlayer. Ambdós aporta:

  • Benestar financer
  • Augmenta el nivell de fama
  • dóna les dames protection

L'ingrés s'expressa en el nombre de monedes i rubés. Els articles especialment valuosos s'intercanvien per rubíes, i podeu aconseguir-los quan completin missions i nivells publicant notícies a la paret del joc o intercanviant les veus d'amics.

cavallers de moneda reben, realitzen diverses tasques i després de cada victòria en la batalla. I les princeses s'enriqueixen mentre treballen a la granja i també realitzen tasques.

Hi ha un altre tipus de recaptació de propietats. En aquesta secció, les coses cauen dels cofres o es poden trobar a l'herba. Una princesa els aconsegueix després que es destrueixi una pedra, es redueix un arbre o es produeixi una bona collita d'arbres fructífers. Príncep, per convertir-se en l'amo de la caixa de regal, ha de mirar per visitar la princesa. Ella tracta el cavaller per sopar, i després del menjar es retirarà de la taula. Només llavors apareixerà el petit pit, que el cavaller recollirà.

. Els personatges han de guanyar fama, realitzar tasques de veïns, treballs o convidats. Els cavallers trobaran una bonificació prop de la botiga, i les princeses a la seva mansió. Porti la glòria com a acció conjunta dels herois. La princesa alimentarà al príncep amb un plat cuit, i portarà la seva glòria. Després va al torneig i, en cas de victòria, ja es donen peces de glòria als dos. Però això només és si es comprometen o simpatitzen entre si. La princesa, que té un protector, sap que el seu castell està protegit, i els veïns no roben els cofres i els nius d'ocells.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more