Marcadors

Cavallers i Núvies

Noms alternatius: Cavallers i Núvies

Trobeu-vos en un bell castell medieval o participeu en un torneig, sentiu l'esperit del romanticisme i aprendre sobre la noblesa dels cavallers ara és real, perquè explica el joc Cavallers i núvies.

El teu paper al joc

Els creadors de la joguina es van adonar no només d'una història, interessant per als dos sexes, sinó que també els van posar en contacte. I com més propera sigui la comunicació mentre els jugadors estaran a Knights and Brides per jugar, més tangible serà el resultat positiu.

Tria si seràs un príncep o una princesa. Cada personatge té el seu paper important en aquest món virtual:

  1. Les noies coronades cuiden l'hort i la granja, cuinen el menjar. Això contradiu les idees predominants sobre les princeses, que només haurien de ser capritxoses, ballar als balls i endevinar els seus nuvis amb enigmes complicats i nocius, però els autors no els discuteixen.
  2. Els joves nobles passen la major part del temps en un campament militar, perfeccionant les seves habilitats cavalleresques per proporcionar protecció a la jove i bella donzella.

Els dos personatges han de complir les seves tasques assignades, però hi ha alguns aspectes unificadors:

  • Augmentar les seves característiques
  • Desenvolupar el territori
  • Aconseguiu un benefici
  • Recull col·leccions
  • Interactuar entre ells

Millora: és una qüestió d'honor per al teu heroi

A Knights and Brides és necessari registrar-se, perquè el joc està basat en navegador. Després de superar un procediment senzill, passaràs a formar part d'un món màgic en el qual t'esperen descobriments agradables.

Princeses criaran bestiar, colliran collites, cuinaran, decoraran la finca i fins i tot faran manualitats. Però aquestes activitats sense pretensions només reforçaran la simpatia dels cavallers, la qual cosa els garanteix certs beneficis.

cavallers competeixen en demostracions de valentia i força als tornejos, i els llits de plomes suaus són preferits als llits d'un campament militar. A poc a poc les seves armadures i armes es van desgastant, i cal renovar-les comprant-les en una botiga o fent-les a una ferreria.

El benefici de les relacions

Definitivament, no pots prescindir del contacte amb el sexe oposat, si vols avançar i aconseguir alguna cosa en el joc Knights and Brides. Porta tots dos:

  • Prosperitat financera
  • Augmenta el nivell de fama
  • Ofereix protecció a les dones

Els ingressos s'expressen en el nombre de monedes i robins. Els rubis s'intercanvien per coses especialment valuoses, i els podeu aconseguir completant missions i nivells, publicant notícies al mur del vostre joc o intercanviant-les pels vots dels amics.

monedes que reben els cavallers fent diferents encàrrecs i després de cada victòria a la batalla. I les princeses s'enriqueixen mentre treballen a la granja, i també fan tasques.

Hi ha un altre tipus de propietat: col·leccions. En aquest apartat, les coses surten de cofres o es poden trobar a l'herba. La princesa els aconsegueix després de trencar una pedra, tallar un arbre o si hi ha una bona collita d'arbres fruiters. El príncep, per convertir-se en el propietari del cofre de regal, ha de passar per visitar la princesa. Ella regalarà al cavaller a sopar, i després del seu dinar netejarà la taula. Només llavors apareixerà el cofre, que el cavaller agafarà.

Els personatges guanyen la fama necessària fent encàrrecs per als veïns, algunes feines o rebent convidats. Els cavallers trobaran la bonificació a prop de la tenda, i les princeses a la seva mansió. Les accions conjuntes dels herois també aporten glòria. La princesa donarà al príncep un plat cuinat, i ell li portarà glòria. Després va al torneig i, si guanya, els trossos de glòria van a tots dos. Però això només és si estan compromesos o simpatitzen els uns amb els altres. Una princesa que té un protector sap que el seu castell està protegit i que els seus veïns no li robaran els cofres ni els nius dels ocells.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more