Marcadors

Khan Wars

Noms alternatius: Khan Wars

Edat Mitjana, les guerres intestines, milers de cadàvers ensangonats, els seus propis castells i exèrcits ... tot això (i una mica més) ofereix jocs en línia Khan Wars. El anul · lant la seva tasca - la recopilació de tropes per a la defensa de les seves terres, els límits s'expandeixen per els panys de la conquesta d'altres jugadors també interessats en la comprensió del joc Khan Wars en línia.

Una important "plus": no té instal · lat al seu ordinador, no hi ha aplicacions. Atès que el joc és un navegador, tot el que es necessita - és anar pas Registre de Guerra del Principat. Després d'iniciar aquest fascinant món de les batalles.

Per descomptat, vostè ha de preocupar no només de les grans victòries en el camp de batalla, sinó també per al seu propi benestar. Va començar a jugar Khan Wars, vostè sabrà que per crear el seu propi exèrcit ha excavar a la recerca d'or, ferro, i les disposicions per a la caserna. I per al seu bon manteniment és convenient aprendre a negociar amb tots els recursos extrets en el mercat.

Khan Wars joc en línia que ofereix una selecció d'11 nacions, cadascuna de les quals té els seus propis bons i habilitats. Però, de fet, la transferència dels "fronts", un dels quals haurà de donar preferència, centrant-se en les característiques o, o recurs visual, o en la seva pròpia intuïció (entre parèntesis són les habilitats de bonificació, recursos o tropes): [ _1_]

* Àrabs (provisions + infanteria)

* Búlgars (mineria d'or + fletxes)

* Els britànics (dispositius de setge or +)

* Franks (producció de fusta + cavalleria);

* Alemanys (mineria del ferro, enviament + bo)

* Bizantins (curació en el camp de batalla fletxes + + arbre minera)

* Víkings (ferro + fletxes)

* Lituans (tenen un guerrer únic - els generals, tenir una millor salut i major que la d'un altre, la força)

* Mongols (parets Done + segrest de caixets de recursos estrangers)

* Rusyches (armes de setge de producció + arbres)

* Japonès (provisions + + comerç d'infanteria).

Ingrés en el joc Khan Wars també us permetrà submergir-se en el procés històricament ben coordinat, en què la precisió i la rellevància suficient. Tot això existeixen a la nostra nació - el veritable - món i també va participar en les guerres com a la defensiva i atacar als seus contemporanis a podnabratsya experiència militar i convertir-se en un respecte digne oponent.

Khan Wars joc en línia en els seus principis en les tàctiques una mica com la guerra total. En total hi ha 16 unitats de combat, la disposició i el bon govern, que depèn d'un resultat positiu de la batalla. Cada estratègia és molt important en el camp dels shooters ubicació estimació, cavalleria i infanteria

REGISTRE Guerra del Principat també li donen l'oportunitat de mostrar en la seva totalitat els seus talents estratègics, col · locant tropes en el més convenient perquè vostè demani. El procés és complicat, ja que per poder exercir amb èxit el joc Khan Wars en línia, cal explorar totes les funcions i característiques de les tropes existents aquí, per després considerar adequadament tots els detalls de la utilització d'unitats úniques. Anivellació joc joc Khan Wars que vostè prefereix, es pot dur a terme en el context de les tretze competències disponibles.

Sortida: jugar en línia del joc Khan Wars - el procés és bastant fascinant, però no està dissenyat per als amants de «informal», com els tàctics i estrategs nascuts naturals lucinants. Si això últim és cert per a vostè, llavors per aquest miracle per passar un navegador, de manera inequívoca, no val la pena.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more