Marcadors

Reis de Gel

Noms alternatius: Reis de gel

Si estàs cansat dels jugadors nacionals de caça inexpressius, prendre la iniciativa a les seves mans - ser un gerent i un entrenador de l'equip d'hoquei de més èxit en el joc de reis Gel en línia! Proveu en una situació de lideratge esportiu i estrateg en les batalles de gel espectaculars.

Però abans de començar a jugar el joc Reis de gel en línia, volem cridar la seva atenció sobre els aspectes tècnics de la seva part.

A causa del seu joc en línia simple i de bon optimització dels gràfics Reis de gel a la que els requisits del sistema més baixos possibles:

  • Windows XP / Vista / Windows 7
  • Targeta de so
  • Teclat i ratolí
  • Es pot utilitzar qualsevol navegador i la velocitat de connexió a Internet mínima

Ingrés en el joc de reis del gel - com el procés senzill i breu. Introduïu el vostre nom d'usuari i la direcció de la bústia de correu electrònic actual. A continuació s'especifica el sexe, país de residència i el país del seu equip de futur desitjat (la ciutadania per als jugadors d'hoquei), i fins i tot la confirmació de contrasenya. Ara només hem d'estar d'acord amb els tres punts de les normes i condicions de participació en el joc i la seva inscripció Reis gel llest. Una vegada que rebi un correu electrònic amb un enllaç per activar el seu compte i confirmar exactament el que necessita en Kings registre de Gel, inicieu la sessió i anar a per les victòries!

Joc Reis de gel - un gestor d'hoquei clàssic, on es va a desenvolupar el seu propi estil de joc i, per descomptat, per provar la seva eficàcia com a entrenador i manager de l'equip. Vostè comença a jugar el joc Reis de gel en línia que trien els atributs bàsics del seu club d'hoquei: Nom de l'equip, emblema, forma, i d'altres multes. Això l'ajudarà a un constructor especial.

A continuació, aneu a la primera tasca, que consisteix en tres etapes. Cada etapa - un partit amistós en què es comença a posar en pràctica les seves tàctiques i analitzar les fortaleses / debilitats del seu equip. Aquesta informació és molt útil a vostè per a la futura formació i millorar la classificació per equips. A la seva disposició 22 hoquei. Entrenar, model de l'impacte, augmentar l'activitat física, en general, fer tot per al pròxim partit per ser un tall per sobre.

Cadascun dels 22 jugadors tenen les destreses i habilitats:

  • Preparació física - Designació percentatge del cansat jugador
  • Habilitats - xous jugador de classe, el seu joc el rendiment
  • Moralitat - depèn de l'actuació del partit
  • Jugador Posició (defensa, davanter, i així )
  • Posició d'alineació (sense jugador de posició extra pot ser un substitut)

La seva tasca és ser capaços de desenvolupar i distribuir aquestes característiques de manera que en el transcurs del joc per aconseguir un mínim de danys i obtenir el màxim profit de cada aplicació en el reproductor. En efecte, per davant dels grans tornejos, i més i més tacte es comportarà teu oponent.

No obstant això, el joc de reis Gel en línia - no és només perseguint el disc i l'entrenador de l'equip. Aquí vostè serà capaç de millorar la seva pista de gel, la contractació de personal com els metges i massatgistes. A part d'aquests, vostè necessitarà un parell d'entrenadors per ajudar a desenvolupar habilitats d'equip, per cert, per al porter també tindrà un entrenador independent. Comprar jugadors de canvi Política de aquí també serà apropiada - si vostè és un entrenador amb talent, pot fer bon diners en això.

Potser jugui Reis de gel, serà públic majoritàriament masculí, tot i que les nenes poden provar sort. Aquest és exactament el cas quan podem provar - que jugar al Reis de gel no és necessàriament una cosa "home de veritat" per ser estrateg aventurer i visionari.

Joc reis del gel per als amants del gel i puck!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more