Marcadors

Corsaris: Ciutat dels vaixells abandonats

Noms alternatius: Corsaris: Ciutat dels vaixells abandonats

Corsaris: Ciutat dels vaixells abandonats - de paper joc d'ordinador jocs de rol, simulador. Corsaris del joc: Ciutat dels vaixells abandonats desenvolupat i publicat per Akella en cooperació russa amb el Seaward. ru. Va ser llançat com a part de la contínua sèrie de jocs sobre la vida pirata a la selva del Carib - Els Corsaris. Aquesta versió es millora tant com sigui possible en aquelles parts, que, en certes raons, no han estat eliminades inicialment. Algunes sèries de jocs es presenten no només per als nostres compatriotes, així com de països llunyans.

Per a un procés de joc, i en general amb la història, us recomanem que es veu representat a Internet, Corsaris: Ciutat dels vaixells abandonats vídeo i llegir a través de la revisió. A continuació visitarem el lloc on es pot jugar Corsaris: Ciutat dels vaixells abandonats descarregar.

El teu personatge serà seleccionat per la reticència dels tres presentats

• Peter Blood,

• Stace Ian;

• Espinosa Diego.

Peter Blood - un metge, va aparèixer per superar les proves més dures. Però amb l'objectiu de convertir-se en el millor de llop de mar.

Yang Stace - operador - un lladre. Servit com mercenari a Europa. Carib amb l'esperança de treure profit en el comerç.

Diego Espinosa - per obtenir el reconeixement dels més rics s'embarca en un viatge i l'aventura en el Carib.

En comparació amb la primera versió, aquí ve un nou personatge, el doctor - Peter Blood. Ell neix amb l'objectiu de curar el pacient a la finca a Anglaterra. I llavors ell s'involucra en tota la trama principal del joc.

I la trama principal del joc és que has d'anar tot el camí en les seves Corsaris: Ciutat de vaixells abandonats missions i tasques. D'acord amb això rebre alè per a ells, en el millor dels casos, els nous vaixells millorats.

A través del joc es pot triar el seu camp va a prendre en passar el treball en el seu territori: Anglaterra, França, Espanya i Holanda. Totes aquestes nacions tenen les seves pròpies característiques que ho farà durant el joc.

També s'ha actualitzat en els Corsaris de joc: Ciutat dels vaixells abandonats armes. Eliminat per espècies animació rendiment pobres com punys americans i arpes. Però hi va haver moviment detallada i millorada en les batalles amb algunes armes.

Per descomptat, els Corsaris de joc: City of Abandoned Ships diners juga un paper important. Atès que correspon a la febre de l'or a tots els pirates del món. No tresor en el joc d'aquest gènere no és on no anar.

Joc Ciutat dels vaixells abandonats, com s'ha dit, és la millor versió millorada de la primera versió. Això es refereix en primer lloc la imatge de gràfics. Després de tot, aquí era una imatge agradable, gràcies als gràfics i l'animació, que està a un nivell decent. No hi ha modificacions d'arxius de so, perquè ja estava en un nivell satisfactori.

Així que val la pena provar sort en la destresa del pirata en l'exemple de l'artesania russa. No s'oblidi d'informar els seus companys.

Ja ha començat la recerca d'un lloc on es pot jugar a Ciutat dels vaixells abandonats per descarregar? La resposta és sí. Tan bo que jugui!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more