Marcadors

Crystal Eternitat

Noms alternatius: Kristall Vechnosti

Crystal eternitat en línia - és un joc de navegador gratuït MMORPG en línia, on es desenvolupen els esdeveniments en un món en el qual hi havia un gran artefacte - Crystal Eternitat atorgat pels déus antics. Però amb segles de civilització, que viu en aquest món, va entrar en declivi a causa de l'ambició de poder, la cobdícia i l'enveja, i llavors els déus es van dividir en diversos fragments de vidre i es van dispersar per tot el món ...
... Has de saber on és el aquests fragments, i com a fi de reunir. Però abans de passar l'eternitat de registre en línia Crystal, vostè estarà en la pàgina principal del joc serà convidat a provar la batalla de demostració, per tal d'entendre que, t'interessa o no.

Així que, després d'una demostració en el camp de batalla de prova, si vostè ha decidit que vostè és digne del que posar a prova les seves capacitats al Crystal eternitat joc en línia, entrar al camp de correu electrònic i contrasenya de registre. En aquesta Data Vidre eternitat ja està.
A continuació, se li demanarà que seleccioneu un de dos estats: l'Aliança del Nord o l'Imperi d'Illes del Sud, que van ser una vegada unida i amistosa persones diuen a si mateixos - Imperi de la Llum.

Després de seleccionar el seu estat, de triar el seu classe de caràcters: pot ser un novell o Recluta.
Crystal joc en línia l'eternitat, el teu personatge ofereix una sèrie de professions: Herbolari, alquimista, Prospector, Joier, entintat, Pescador, Doctor i El Verdugo. Però cal tenir en compte que el Doctor i botxí mútuament excloents (és a dir, si vostè va triar la professió del metge, que ell era el botxí no pot ser, i viceversa). Gràcies professions, el teu personatge pot elevar el seu nivell d'habilitat.

Juga el joc en línia Crystal eternitat, en les batalles amb l'enemic, el personatge rebrà la Glòria, que està arribant a la quantitat requerida serà canviat automàticament per rangs. Aquests rangs donen al seu personatge la possibilitat de comprar a les botigues de l'exèrcit especial articles únics (equip).

En el joc Crystal eternitat en línia, el seu personatge té l'oportunitat de millorar el desenvolupament de les seves pertinences. Aquesta característica es diu - Esmolat. Em proposo explorar més a fons les possibilitats d'aquesta característica: així, "treure punta" es pot vestir qualsevol peça d'equip, una excepció - les zones de combat i motxilles de combat. Afilat augmenta en una certa quantitat de les estadístiques d'un element: Resistència, Força, Destresa, Intel · ligència, voluntat, Saviesa, o la moral. Valor segons el qual per a millorar el rendiment depèn de l'objecte que es va utilitzar per esmolar. Quines característiques específiques s'aguditzen, triat a l'atzar de les característiques disponibles en les coses.

Tipus d'articles que poden ser usats per fer una "agudització": L'Energia full pomada impregnació, Energia de filigrana de vidre de reforç, reforç símbol runa i amplificador d'energia universal.

Juga el joc en línia Crystal eternitat, vostè pot extreure el seu caràcter a través de la participació en missions trivials i prenent part en la caça de monstres / animals. Com benefici addicional, l'heroi tindrà experiència, punts de reputació, així com diners i útils articles.

En aquest joc, el teu personatge té l'oportunitat de jugar un casament amb el seu elegit. Després de la cerimònia del casament, Administrador Wedding Venue, el teu heroi i la seva nòvia seran capaços d'utilitzar els anells de casament de la prima.

Joc Crystal eternitat pot unir-se en clans i participar en batalles massives amb monstres en casos especials, així com en PvP batalles globals.
Si ho fa tota aquesta diversió i ja està llest per a una aventura fabulosa, va demanar a registrar-se al Crystal eternitat joc.
En Crystal joc eternitat serà interessant per a tothom!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more