Marcadors

Last Chaos

Noms alternatius: Aletes del Caos, LC

Si t'agrada la varietat i les competicions setmanals per a diferents recompenses que hauria de provar, a continuació, només ha de fer arrels en aquest món. Entre altres avantatges i beneficis, joc en línia Last Chaos amb la fi del calendari per complaure els seus habitants esdeveniments de jocs fascinants. Però abans de sortir corrent a sotmetre fase Registrar Last Chaos, assegureu-vos que les seves mesures del sistema informàtic corresponent a almenys els requisits mínims

1) Sistema operatiu Windows (R) Vista / XP/2000.

2) Processador: Intel Pentium III (1 GHz) o equivalent.

3) Memòria 512 MB com a mínim.

4) Targeta gràfica: GeForce2 MX / Radeon 7500 (o una semblant) a 32 MB de memòria.

5) Al voltant de 3 GB d'espai lliure al disc dur (per comprovar, feu doble clic a la icona "El meu ordinador", que es troba a l'escriptori).

6) Connexió a Internet d'alta velocitat mínima - 56 kb / s. Alhora, la taxa ha de permetre la descàrrega el client i el carregador en un volum total de 900 MB.

Així que el primer pas - Ingrés en el joc Last Chaos. A la pàgina corresponent del web oficial del joc, feu el següent:

• especificar el nom amb el qual s'entra en el joc i el fòrum;

• crear una contrasenya. Intenta no fer servir paraules previsibles al seu compte no està hacker;

• escriure l'adreça de correu electrònic vàlida - per reactivar el compte o recuperar una contrasenya oblidada, per exemple,

• familiaritzar-se amb les normes i l'acord d'usuari;

• confirmar la imatge entrant en les lletres que es mostren a la imatge.

Ara audaçment premi "Següent". El segon pas - descarregar loader Centre de joc Correu. ru i el client del joc. Descarregar, instal lar, executar el joc. Darrera registre Caos ha acabat!

Començar a jugar el joc en línia Last Chaos amb una definició de caràcter racial i de classe. Totes les 5 classes difereixen l'un de l'altre:

• Titani: salut impecable i poderós atac. Aporta passió als medicaments.

• Mag: extremadament versàtil. Pot causar un enorme dany fins i tot múltiples objectius. No és d'estranyar, si es tracta d'aquesta classe que vostè prefereix jugar el joc en línia Last Chaos. Nota seu negatiu - la protecció feble.

• Knight: el més adequat per al paper de la cisterna, en Last Chaos en línia, etc k seva defensa és la més robusta.

• Thief: La velocitat màxima + mal decent.

• sanador: raja - de cap manera. Tracta tots, però durant la baralla que millor que sigui en el grup.

Per reproduir Last Chaos és encara més interessant, després d'assolir el nivell 31 tindrà l'oportunitat de millorar la classe. Per exemple, el Cavaller es pot actualitzar a la Royal Knight Templar o, depenent de la raça. Per cert, es pot jugar Last Chaos

1. L'home (el personatge pot ser un home o una dona).

2. Elf (només es pot interpretar a una dona).

3. (Només homes) de titani.

Va a trobar el sistema d'habilitats

→ Habilitats Generals - és la curació i atacant habilitats;

Habilitats → passius proporcionaran bonificacions permanents;

→ Habilitats de treball garanteixen Kraft (artesania). Disponible per a tots.

Joc en línia Last Chaos ha entretingut sistema de masmorra. Distingir:

• Presó Pública, on qualsevol jugador pot anar.

• DM privat - dissenyat per els diners ràpid. L'accés a elles només es pot obtenir després de reunir-se amb certa Nipomo.

No donar als altres un MMORPG gratuïts, jocs en línia Last Chaos permet mobiliari mascota - un drac o un cavall. Pumped (guanyar experiència) que, juntament amb el personatge. Ride on, però, només serà possible assolir el nivell 31.

Història del món del joc, anomenada Iris, abasta un gran nombre d'esdeveniments disponibles amb els que pugui durant el joc. Ara vostè ha de saber que en aquest món fins a una fràgil treva, la destinació dels quals dependrà en gran mesura de vostè. Bona sort!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more