Marcadors

LawBreakers

Noms alternatius: LawBreakers

LawBreakers és un tirador dinàmic.

Boss Key Productions és el creador del tirador principal per a PC i PS4. Abans de jugar LawBreakers, que s'ha convertit en un saborós bocí per als fanàtics dels mons futuristes. El tema escollit pels creadors per a la seva obra mestra es troba en el pla del món post-apocalíptic en què sobreviure. Això és només en comptes de les pintoresques ruïnes i el malbaratament de la humanitat, el jugador veu un univers completament únic.

Al final de l'estiu de 2017, la companyia ha programat l'alliberament del projecte, i els jugadors no poden esperar fins que puguin jugar al joc LawBreakers. I la majoria dels jocs d'atzar es van ocupar d'organitzar l'ordre previ, això és només per a l'ordinador i la consola, amb diferents termes. Qualsevol que planeja descarregar LawBreakers i instal·lar-lo en un manual hauria de tenir temps abans del 7 de juliol. Però els propietaris de PlayStation 4 poden pensar fins al 4 d'agost. Tanmateix, la quantitat de còpies prèviament ordenades per a la PS4 es limita a només 5.000 còpies, de manera que és millor anar a pressa.

As per conjunts d'articles, són els mateixos per a les dues plataformes:

  • Partits de cartes heroiques estableix, per a cada facció, una còpia de
  • Dadi Abaddon
  • Quadre personal original número
  • Etiqueta adhesiva
  • Dayzo, adhesius d'elit LawBreakers, i també una postal

L'única característica distintiva és que la versió informàtica es presenta en forma de codi digital Deluxe, a diferència de l'edició PS4, que es distribueix per còpies físiques.

Una circumstància poc molesta que les persones de parla russa que vulguin inscriure's en una prova oberta no podran fer això, ja que els productes no estan disponibles a la seva regió, i això s'indica mitjançant un missatge emergent. Però no siguis trist, perquè el joc en si mateix està adaptat per al nostre jugador, i només has d'esperar. Els que ja van experimentar la joguina estaven satisfets, però va afirmar que ha d'estar constantment alerta, ja que tot va massa ràpid. La situació canvia a la velocitat del raig, i la bellesa del món mecanitzat es distreu del compliment de tasques urgents.

Sobre la trama i la resta.

Abans de jugar a LawBreakers, és interessant conèixer la història de fons. Els esdeveniments tenen lloc al nostre planeta, però en un futur llunyà. Tot va començar amb el ràpid desenvolupament de la tecnologia. Sembla un progrés, però un dia va sortir malament (com sempre), i la civilització es va estavellar. La catàstrofe va destruir la lluna, que va provocar problemes globals: el clima ha canviat, els desastres naturals van començar, la gravetat de la terra ha canviat radicalment. Però la humanitat no s'ha extingit, però va aconseguir adaptar-se a les noves condicions. A les ruïnes del món antic, una nova generació ha crescut, més avançada. La gent va aprendre a viure en un entorn transformat, i fins i tot va construir una civilització renovada, encara més avançada.

Al principi, semblava que la vida s'anava millor i que el saldo era restaurat. Però va ser una aparició, perquè les organitzacions criminals van salvar la seva força per tal d'abocar-se als carrers en un poderós corrent. La societat es va dividir en dos grups: màfia i llei. És en aquesta confrontació que es construeix la trama Lawlayers de iPlayer. Estàs esperant una espectacular batalla amb fantàstiques armes i vehicles. Anant a un futur llunyà, és necessari dominar avions inusuals, explorar tots els racons del nou món, estudiar i provar armes futuristes.

S'afegiran periòdicament funcions, modes i mapes nous, i els adhesius es poden esculpir a les eines. Per exemple, Juggernaut recupera ràpidament el combustible gastat; si Omega està completament carregat, llavors Gunslinger fa molt de mal; Wraith pateix menys melee i bombes més efectives.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more