Marcadors

La Llegenda dels Herois

Noms alternatius:

Joc llegenda d'herois a salvar el món.

iPlayer Llegenda dels Herois joc multijugador massiu de rol en què l'heroi es trobarà en un món bell de la fantasia ple d'aventures i perills, així com els viatges a diferents ciutats amb amics ràpidament. Un jugador amb el seu personatge un llarg camí, el seu objectiu serà rescatar el món virtual dels terribles dolents i monstres terribles, i la missió de portar la prosperitat i la pau de l'univers virtual durant molts segles.

Les extraordinàries aventures de l'heroi serà un fort i sàvia, adquirir experiència i guanyar fama, experimenta una gran quantitat d'amics de confiança, per reconstruir la seva pròpia ciutat amb un bell castell, i en les hores de lleure de sagnants batalles amb les forces del mal pot dedicar-se a l'agricultura.

El joc és molt bonic, els seus gràfics perfectament traçades, colors brillants, i per descomptat els jugadors, la gestió. Aquesta és una gran avantatge per al joc de navegador gratuït, que no hauran de descarregar el programa, però es pot anar en un sol compte des de diferents ordinadors.   Per tal d'entrar en el món de la màgia del joc es requereix La Llegenda dels Herois de registre, de manera que crea la imatge del joc i guarda tots els èxits amb noves aportacions. Pot registrar de dues maneres, l'ús de llocs de xarxes socials o adreces de correu electrònic.

 

 

Característiques La Llegenda dels Herois

A partir de jugar el joc The Legend of Heroes usuaris haurà de determinar el caràcter. A nivells més alts, els jugadors seran capaços de crear altres personatges, però l'autor original va donar una opció de tres classes diferents de caràcters sexuals, ha de decidir-se per un:

  • Strelok – àgil, resistent, lluitador precisa, capaç de colpejar als enemics des de la distància.
  • – guerrer forta, ben protegida per l'heroi, és ideal per al combat proper.
  • – Mag Senyor d'encanteris màgics i pocions. Els seus poders miraculosos no només pot aixafar l'enemic des de lluny, sinó també per destruir l'equip enemic, i no obstant això és capaç de guarir als seus companys al camp de batalla.

Chem en un gran nombre de batalles involucrat l'heroi, més s'experimenta, l'ajuda a desenvolupar habilitats.

En el joc de la llegenda d'herois poden jugar, barallar amb oponents controlats per la intel·ligència artificial i amb jugadors reals actualment a la xarxa. Al seu torn basat sistema de lluita, l'usuari pot triar les tàctiques per col·locar els seus personatges i companys al camp de batalla. Amb torbes i els caps de batalla en si es porta a terme de forma automàtica, però les baralles amb oponents reals fan possible intervenir en el curs de la batalla.

Hero City des del principi del tot tancat, troba un castell solitari a les costeruts vessants rocoses de les muntanyes i el portal s'obre el camí a la zona de batalla. Fins i tot durant la formació es converteix forja disponible, és una funció de la creació i el perfeccionament de les armes, es requereix ja sigui plata, diamants o moneda del joc, eines valuoses que es poden comprar amb diners reals o guanyen completant tasques. Com més gran sigui el jugador progressa a través dels nivells, més oportunitats s'obre i edificis. Altar permet contractar nous herois, el camp d'entrenament, per fer-los més forts, i tot tipus de construccions subterrànies obre noves portes a un món de joc enorme.

Joc Llegenda dels Herois, malgrat el fet que l'accés lliure és inferior a sis mesos, ha recollit una gran quantitat d'aficionats. A l'interior del món virtual, no només es pot combatre amb jugadors reals, sinó també per fer amics amb ells, xat i unir-se a l'aliança. Gremi ajuda a suportar l'enemic fort i astut i guanyar l'únic lloc on és impossible fer-ho.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more