Marcadors

La vida és estranya: abans de la tempesta

Noms alternatius: La vida és una cosa estranya: abans de la tempesta

La vida nova és estranya: abans de la tempesta.

Els

jugadors que van jugar els cinc episodis de "Life Is Strange" (La vida és una cosa sorprenent), estrenada el 2015, segurament estarà encantada per la seva història. Tots dos productes es fan a l'estil del cinema interactiu, només el desenvolupador ha canviat. Si la primera part pertany a l'empresa francesa Dontnod Entertainment, llavors el joc Life Is Strange: Before the Storm és la idea dels nord-americans davant l'estudi Deck Nine Games. La joguina es crea per a aquestes plataformes:

  • PlayStation 4
  • Microsoft Windows
  • Xbox One

A més del desenvolupador, hi ha altres canvis significatius. Per exemple, en lloc de cinc episodis, com en la primera part, ara només hi ha tres. Un personatge anomenat Chloe parlava amb una veu diferent. Abans havia estat expressada per Ashley Birch, que en aquest cas va decidir dedicar-se al guió. No obstant això, Ashley es va comprometre a assegurar-se que l'actriu, que va donar la seva veu a l'heroïna, s'adhereix al marc de la imatge.

Sobre les metamorfosis de la trama.

En la traducció, el nou joc sona així: "La vida és una cosa estranya: abans de la tempesta". Això significa que els autors ens envien tres anys abans de l'inici de la història principal. Va ser en aquell moment quan Chloe Price es va reunir i es va fer amic de Rachel Amber.

Començar a jugar el joc La vida és estranya: Abans de la tempesta, seràs arrossegat a la vorágine de personatges complexos. Les adolescents sempre són difícils de sobreviure a un període de maduració, i els sembla que tot és massa complicat, ambigu, contradictori. Estan buscant suport d'amics i l'única manera que aconsegueixen superar tots els dies la realitat que els ha afectat.

Quan Rachel va descobrir inesperadament que la seva família portava un secret secreto durant molt de temps, això va donar vida radicalment a la seva vida. Els pensaments pesats, cops del destí, problemes d'un nivell diferent poden minar la fe en el bé i la humanitat de qualsevol persona. Especialment difícil de resistir als joves. Només l'amistat amb Chloe ajuda a la noia a fer front a la situació, encara que ella mateixa havia de suportar moltes tragèdies, com la mort del seu pare, la pèrdua del seu millor amic i molts altres esdeveniments. Tot això no es pot contenir en una sola ànima i no trencar. En ordre i hi ha amics per poder recolzar-se el més possible, substituint alhora una espatlla fràgil però fiable.

Descàrrega La vida és estranya: Abans de la tempesta pot ser a partir de setembre de 2017. Com expliquen els autors del projecte, aquest joc afecta els aspectes socials de la vida de cadascun de nosaltres. Hi ha moments de mort, pèrdua i patiment, però el negatiu es veu compensat per manifestacions d'amistat sincera, afecte i afecte. El joc es basa en emocions brillants, i per tant no deixa indiferent. Chloe apareix davant nostre com una noia bastant nítida i determinada. Per convèncer a algú d'actuar d'una manera determinada, es recorre al poder dels arguments, de vegades espècia el seu discurs amb una petita paraula. Pots veure-ho aviat començant a jugar Life Is Strange: Before the Storm. Com en la primera part, hi ha missions amb la implementació de diverses tasques i trencaclosques. I mitjançant la participació en el diàleg, és possible triar opcions per a les rèpliques de resposta. D'aquesta manera, es desenvolupen realitats alternatives al disparar esdeveniments al llarg d'un dels camins possibles.

B La vida és estranya: abans que la tempesta proporcioni un episodi de bonificació del joc "Adéu". En ella, l'última vegada que els jugadors podran actuar en nom de l'heroïna, Max Caulfield. Els que no hagin jugat a la primera part s'interessen per saber que es tracta de la núvia de Chloe, amb la que coneixia fins i tot abans de conèixer a Rachel Amber. Max tenia un talent per gestionar el temps, però volent corregir les desgràcies del passat, gairebé va ferir el present i el futur.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more