Marcadors

League of Angels 3

Noms alternatius: League of Angels 3
Partida de la Lliga dels Àngels 3 a seguir

Els aficionats d’una aventura fantàstica a través de la terra màgica d’Elysium estan contents de llançar la continuació. El joc League of Angels 3 s’ha convertit en la tercera part d’un magnífic projecte de colors, on l’enfrontament d’àngels i dracs és implacable. GTarcade, inspirat en l’èxit de treballs anteriors, va millorar encara més els gràfics i va fer que la trama fos més diversa. Ara la imatge ha esdevingut plenament voluminosa i aquesta és la principal característica distintiva externa del producte. Per ajudar els àngels a defensar les seves terres davant de les forces fosques, els jugadors necessiten el registre o l’inici de sessió a League of Angels 3 mitjançant una xarxa social.

En el món de la màgia i la bruixeria

jugadors tenen l’oportunitat de submergir-te en el jacuzzi d’esdeveniments extraordinaris, permetent-te oblidar l’ordinari. A partir de League of Angels 3 per jugar, aneu enrere en el temps per trobar una dotzena d’artefactes màgics i utilitzar-los per destruir hordes de dracs. Actualment, el mal ha guanyat prioritat, havent ressuscitat la Balèria del drac més malvat i poderós. Si us endarrereu en completar la tasca, els esperits dolents podran acumular poder, i res no serà capaç d’aturar la caiguda del gloriós Elysium. Cadascun dels dotze elements d'armes està protegit de manera fiable en diferents períodes de temps. Assumint el paper de guerrer de la llum, heu de visitar cadascun d’ells i guanyar cada batalla per aconseguir el següent trofeu.

Camino espinoso de l'heroi

Juga al joc League of Angels 3 en línia la vostra sagrada missió. Entre 30 personatges, tria el teu i millora’l constantment amb noves habilitats. Per cert, aquí podeu convertir fàcilment el vostre guerrer d’un mag en un tanc, arquer o algú altre. Només cal canviar els paràmetres en la seva configuració i la sortida rebrà una unitat de combat completament actualitzada. Això és convenient, ja que podeu adaptar l’heroi per a la batalla que ve, en funció de les condicions següents. Acostar-se de manera responsable a la creació de l’aspecte, ja que cada detall dóna algunes habilitats. L’assortiment és força gran: ales, armes, uniformes. També hi ha muntatges per domar. Tenir assistent, guanyar batalles i completar tasques serà molt més fàcil.

Viatjant per tot el món, veureu moltes ubicacions familiars juntament amb altres de noves. A partir de les properes reunions, no hauríeu d’esperar cap sorpresa, de vegades s’hi topen hordes d’enemics, a vegades unitats amables amb tasques. No es recomana negar-se a realitzar tasques, ja que s’atorguen punts d’experiència i es pot obtenir un artefacte útil. Si coneixeu les dues primeres parts del MMORPG basat en torns, segurament sentireu que els enemics de la League of Angels 3 iPlayer s’han tornat més cruels i molestos. Ara, per afrontar la propera tasca, heu de dedicar molt més esforç, però la recompensa serà més dolça.

Entre altres novetats: 10.0003

  • Gràfics 3D millorats
  • Més divertides aventures
  • Batalles ferotges
  • Desenvolupament continu d’habilitats d’herois
  • L’aparició de nous territoris

Pel que fa a les batalles, el joc League of Angels va romandre fidel a la direcció del gènere, i és difícil trobar alguna cosa nova aquí. El paper el juguen l’alineació de forces i el bombeig de guerrers. A més, no han desaparegut terribles calabossos i magnífics temples, laberints i arenes. Podeu competir amb jugadors reals o prestar més atenció a les batalles de PvE. Hi trobareu modes de passada fascinants, on hi participen diversos jugadors alhora, però només l’elit obtindrà el trofeu.

El submergir-se al món màgic serà interessant tant per a principiants com per a jugadors experimentats. Tots dos quedaran gratament sorpresos per la bellesa que l’envolta, que s’ha de protegir del mal humor.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more