Marcadors

Llum de la foscor

Noms alternatius: Llum de les tenebres

Llum de les tenebres: Un viatge sense límit

Un viatge al voltant del món fa delit pel reconeixement de les tradicions inusuals dels pobles i la contemplació de la bellesa del paisatge. Però fins i tot aquest viatge no és res en comparació amb el pas del temps. Els desenvolupadors de 3Claw van decidir que el joc Light of Darkness serà el portal que enviarà al jugador a la seva aventura més emocionant durant segles i llegendes.

L'heroi del joc va ser maleït pel Demon of Shadow i va quedar atrapat en el temps. Però no pot permetre que el vilà sotmeti el continuum espai-temps, i pren les armes per evitar el canvi d'història i el caos que el Dimoni va concebre. Salta d'una època a una altra, s'estén durant 2000 anys, es reuneix amb personalitats llegendàries:

  • Robin Hood
  • Amb Arthur roll
  • Zhanna Dark
  • Mago Merlin
  • Regidor ànim Julius Caesar
Una història de

promet ser emocionant, i Light of Darkness serà molt divertida de jugar. Qui es negaria a comunicar-se amb personalitats carismàtiques que deixaven la seva empremta en la història, a més de salvar el món d'una catàstrofe al llarg del camí? Durant els salts temporals, trobareu artefactes únics que ajudaran a realitzar la missió. Per exemple, és molt possible aconseguir un arc d'un robin, l'espasa mística d'Arthur: el personal de màgia d'Excalibur o Merlin. Imaginin la quantitat de poder que té a les mans. Si s'aplica correctament, podeu controlar el mal més evident.

Seleccionem la imatge d'un hero

Per a la participació en una aventura tan emocionant, cal registrar-se de Light of Darkness, després d'això procedim a l'estudi d'alguns representants de les classes d'herois.

  • Guerrers. Aquest és un tanc real - avança cap a endavant i arrasa l'enemic del camí. I no és sorprenent, tenir una espasa tan increïble. No té por de caure en la batalla, i aquest coratge li dóna força i inspira temor a l'enemic. El seu regal és indispensable en l'atac de cos a cos, i les habilitats inclouen: un remolí de fulles, un buit, un cop de llum.
  • Assassí és també seguidor proper i està armat amb dues espases dentades. Es tracta d'un assassí nascut ràpid, àgil, enèrgic, difícil d'assolir per a l'enemic. Les seves habilitats: espectacle de mort, torbellino, dansa d'ombres.
  • Mag està dotada de la possibilitat de comunicar-se amb els animals i de controlar hàbilment els elements de la natura. Necessita millorar constantment el coneixement dels secrets dels elements naturals per tal d'aplicar la màgia. Les seves habilitats inclouen: tornado, onada de màgia i extermini. Per derrotar a l'enemic, apropar-se a ell no és necessari.

. Encara són tots els personatges a triar, però a mesura que el joc continua evolucionant, es pot esperar que en el futur hi haurà més diversitat.

caràcters de desenvolupament i lluita

B Light of Darkness no pot prescindir d'un augment constant del rendiment. La participació en batalles i missions contribueixen al creixement no només de qualitats personals, sinó que també obre el camí a una varietat d'animals i equipament (normal, rar, èpic). És molt important acumular cronoenergia en diferents esdeveniments, per tal de millorar les habilitats de l'heroi i adquirir equips útils.

Presenta aquí i la possibilitat de batalles PvE o PvP. A més, molts esdeveniments es produeixen en mode automàtic. Cal deixar l'heroi desatès durant uns minuts, quan torni, es revelarà que va aconseguir visitar diversos llocs i completar un parell de tasques. Per prendre el control, unir-se als gremis i anar a la Arena, on es realitzen les fites més llegendàries. El més destacat de la joguina es pot considerar una certa desviació de l'escenari habitual: el sexe oposat és lliure d'entrar en matrimonis virtuals, i això fins i tot s'anima amb bonificacions.